Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Koleżanki dylematy uczuciowe

Polecane posty

Mam koleżankę, której podoba się kolega z pracy. Z tego, co opowiada, to z wzajemnością, ale nic z tego więcej nie wychodzi. Sprawa jest taka: ona chciałaby, żeby albo byli parą, albo jej zobojętniał. A on jest dla niej raz chłodny, raz miły, raz unika, raz szuka pretekstu, żeby ją zobaczyć. Kiedyś chciał się z nią umówić, ale ona nie chciała, bo myślała, że to żart, potem ona chciała, ale jemu nie pasowało. Teraz z nią flirtuje w pracy, ale również zaczął z innymi dziewczynami. No i się biedna męczy. Coraz częściej chodzi smutna, nie może spać. Proponowałam jej, żeby znów zaproponowała muy spotkanie bądź dosadnie pokazała, że jej się podoba i chciałaby coś więcej, ale ona tak nie chce. Albo po prostu żeby z nim pogadała szczerze, o co mu chodzi, ale też nie chce. Co mam jej poradzić?

Czyli krótko mówiac mamy czeski film ... Nikt nic nie wie ale jednak sie cos dzieje :P Co zrobic ? Najlepszym rozwiazaniem było by sobie poszukac nowego pana ale pewnie to nie w chodzi w rachube no bo ona przeciez go chyba skrycie kocha ? Z tym ze nie wiadomo za co ?

Gość niech zacznie się
ubierać nieco bardziej seksownie, ale nie jakaś super mini i cyc na wierzchu, tylko niech stara się podkreślić delikatnie swoją kobiecość, dobry makijaż niech poprostu bardziej o siebie dba, moze czasem do niego zagadać, pouśmiechać się pokokietować, to się troche wydaje głupie ale niektórzy faceci na to strasznie lecą

Gość niech zacznie się
poprostu niech go uwodzi, każda kobieta chyba to potrafi

moze czasem do niego zagadać, pouśmiechać się pokokietować, to się troche wydaje głupie ale niektórzy faceci na to strasznie lecą a to ciekawe ? Kobiety to natomiast na tych ponurych i tych co nie zagaduja leca co ?

Gość niech zacznie się
niedźwiadku nie tylko faceci lubią polować kobiety też podświadomie stawiają sobie takie wyzwania jak uwiedzenie niedostępnego kolegi z pracy :P

Jo, Brat. Facet właśnie był na początku milutki dla niej, flirtował z nią, ale ona była chłodna, bo flirt w pracy przecież nie przystoi. Ale jak zaczął on być chłodny, to ją wzięło. Ja wiem, dlaczego jej się podoba. Bo gra na jej emocjach - to zawsze działa. Ona próbowała za moją radą robić to samo - i też podziałało. Ale ile się namęczyła... chyba więcej ją to kosztowało nerwów niż jego. :P A co do stroju, to owszem, ubiera się seksownie, żartuje sobie z nim, ale wkurza ją, że dla innych tez się taki milutki zrobił i że z nią na żartach się kończy. A sama pierwszego kroku nie chce robić, bo to nie w jej stylu.

Gość kgjhh