Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głoszący prawdę

MAŁE CYCKI TO PRZEJAW NIEDOROZWOJU FIZYCZNEGO

Polecane posty

Gość Głoszący prawdę

Sprawdzone, potwierdzone :classic_cool:

Gość Stosssi
a 75 C, są dobre? :classic_cool:

Gość Głoszący prawdę
Poniżej D to klata, a nie piersi. :classic_cool:

Gość Głoszący prawdę
Zadowalacz dzikusek = mały peins w spodniach, dlatego tak zaciekle broni "pryszczatych" kobiet. :classic_cool:

Gość Głoszący prawdę
To oczywiste, w końcu tylko posiadacze małych penisów szukają dowartościowania na forum. :classic_cool:

Gość ironia.o0
o czyli też masz małego? na to wychodzi i nie pisz bzdur.

Gość Głoszący prawdę
Jem kupy taty tylko po seksie z babcia wiec prosze o odrobone szacunku !!!

Gość Facet 999
Jestem wysoki przystojny dobrze zbudowany mam 19,5cm 14,5cm obwodu a podobają mi się bardzo małe cycuszki choć duże też są fajne ale nie ogromne

Gość taka prawda
Małe cycuszki są też fajniutkie choć duże też. A ci co je tak krytykują to pewnie faceci maciupkimi peniskami

taka prawda \"Małe cycuszki są też fajniutkie choć duże też. A ci co je tak krytykują to pewnie faceci maciupkimi peniskami\" Czy jeśli nie będę krytykował małych tzytzków, to mój penis automatycznie bedzie przynależał do karegorii dużych? :classic_cool:

Fioletowo Liliowa "Głoszący prawdę - to skoto tak uważasz - ładnie jest się wyśmiewać z "niedorozwojów" ? idiota" Ciekawe, czy gdybyś np. zobaczyła 3 centymetrowego penisa to nie zaczęłabyś się śmiać :classic_cool: 🖐️

Gość Kxxx
a jak ja mam F to sa dobre?

Gość Sratatatatatatatatata
jasne :P a kutasy ponizej 18cm to zanik meskosci :D

Gość taka prawda
Stwierdzenie faktu że ci co wyśmiewają kobiety za małe piersi bo pewnie sami mają maciupkie nie jest wyśmiewaniem bo z tego nie wynika że mniejsze penisy są gorsze

taka prawda "Stwierdzenie faktu że ci co wyśmiewają kobiety za małe piersi bo pewnie sami mają maciupkie nie jest wyśmiewaniem bo z tego nie wynika że mniejsze penisy są gorsze" Wspaniałe zdanie, za 3 razem załapałem, o co chodzi :classic_cool:

kurde miało być biustu mniejszego niż D. Przecież 3 cm to dla mnie kalectwo, a biust jaki jest taki jest, nie jest tak potrzebny do seksu jak penis. Nie popadajmy w skrajności... radzę wam wejść na www.pokacyce.eu ;-) tam zobaczycie jakie piękne MAŁE biusty mogą mieć kobiety.. bo najwidoczniej mało widzieliście.

No ale takie B, czy C jest gorsze od D? Wiesz ile cm różni B od D ? 5. I to w obwodzie, nie długości :P a przy takich liczbach jak 80-90 to naprawdę nie jest takie znaczące..

Gość Głoszący prawdę
mój penis ma 3,5cm,alep.Wladkowi z miesnego to odpowiada,boon jest aktywny a ja nie

Gość Nie opowiadajcie dziewczynie
Fioletowo Liliowa ma rację- róznica między B a D to nawet może być zaledwie 3 cm w obwodzie, ale prawda jest taka, że jeden i drugi to malutkie biusty :)

Gość Głoszący prawdę
Orgazm rodzi się w mózgu, więc wszystko sie liczy. Jeżeli panna ma małe pryszcze to nie oszukujmy się, podnieca o wiele mniej. Do tego odpada hiszpan. Takie panny to kaleki i nie widzę powodu dla którego miałyby być lżej traktowane, niż facet z tym 3 cm penisem. :classic_cool: Małobuiściaste po prostu zaakceptujcie fakt, że nie jestescie w pełni kobietami.

Gość Głoszący prawdę
a ta stronka jest dobra, jak widać w rankingach dominuja duże i średnio duże cycki.

Gość Magda 777
Dlaczego tak oceniacie piersi kobiet a wy czym możecie się pochwalić ?

Gość Zycie nie ma co ........
MAŁE CYKI to tragedia nigdy wiecej małych to porażka samą dziurką to można polować na myszy

Gość Głoszący prawdę
Magda a czemu mamy nie oceniać szczerze? Czemu wy mozecie pisac, ze male penisy sa do bani, a facet juz nie ma prawa miec wymagan w tej kwestii? :classic_cool: Jeszcze rozumiem gdybysmy klamali ale przeciez kazdy zdrowy facet woli duzego mieciutkiego cyca a nie przytulanie do zeber z wypustką. :classic_cool: