Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahahahaah

Ale mnie mamusia chlopaka wkurzyla

Polecane posty

Gość ajanielubietuczegośpisać
"Ja tez mam syna i sie boje aby przez jakas nierozawzna dziewczyne nie miał dziudziusia.Wiadomo,do seksu trzeba dwojga,ale to dziewczyna powinna najbardziej dbac o to aby nie zajsc w ciąze niechciana" lepiej uświadom syna, bo może trafić na taką "rozważną" która specjalnie postara się o dzidzusia. faceci większość odpowiedzialności za zabezpieczenie zwalają na kobietę, a potem wielki krzyk bo "wpadli"

jak dobrze że mama mojego ukochanego jest inna. Mamy po 26,27 lat i już jest bardzo zniecierpliwiona że nie bierzemy ślubu i nie planujemy dzieci.

Gość ahh te tesciowe
no nie wyrobie:D:D dziewczyna odpowiedzialna z zabezpieczenie hahaha rozwalilas mnie tym tekstem:D:D

Gość no niezle
sie usmialam z tej co nie chce zeby jej synus na dzewczyne natrafil ktora nie potrafi zadbac o zabezpieczenie:D

Gość anikaaaaś
No i z czego się za przeproszeiem głupie gaski smiejecie Z tego,ze na podstawie swojego doswiadczenia zyciowego wiem,ze w wiekszosci na kobiecie spoczywa obowiazek zapbezpieczania sie przed ciażą.Gdybym podchodziła lekcewazaco do sprawy posiadania dziecka to mielibysmy druzyne piłkarska a nie jedynaka. Od zawsze to ja polegałam na sobie i ja jako odpowiedzialna za swoje zycie kobieta tak dobierała, srodki antykoncepcyjne aby nie zajsc w neichciana ciaze.Męzczyzna ma tylko jeden sposob aby zapobiec ciązy-prezerwatywa.Te zabezpieczenie często zawodzi. W sprawach posiadania dzieci jestem egoistka.Za wszelka cene nie chce dopuscic aby zajsc w ciaze ktorej nie chce,wiec stosuje antykoncepcje ktora temu zapobiegnie. I uwazam,ze dla dobra kobeity to kobieta powinna myslec o zapobieganiu ciazy w 90%. Mozecie sie z tym nie zgadzac.To moje zdaie.A Wasze,jest jakie jest.Duzo dziewczat wysmiewa sie z moich pogladow,tylko,ze potem te dziewczyny,kobiety płacza ,a ja sie ciesze,ze w sprawach zabezpeiczeiea polegam sama na sobie i nie płącze,ze wpadłam. Notabene moje dziecko było planowane i to maz mnie prosił o to abym zaszła w ciąże i ja po 2 m-cznym zastanowieniu sie nad tym doszłąm do wniosku,ze jednak moge byc matka i z mezem bedziemy mogli stworzyc prawdziwa odpowiedzialna rodzine dla naszego dziecka. teraz sobie mozecie sie smiac do rozpuku.

Gość anikaaaaś
Madra dziewczyna nie da sobie zrobic dzidzi.Niezbyt rozgarnieta zrzuca wine na meżczyzne. Jeszcze nie doratły do nas tabl.antykoncepcyjne dla mezczyzn aby mezczyźni mogli na rowni z kobieta dbac o antykoncepcje.Prezerwatywa to zadna antykoncepcja.

hehe a mamunia mojego partnera kiedyś mi powiedziała że w moim wieku to powinnam dzieci wychowywać a nie na dyskoteki latać (miałam 28 a on 25 lat) a jak w zeszłym roku zaszłam w ciaze i sie dowiedziała to w fotel ja wmurowało a potem niepewnym głosem zapytała kiedy ślub. Oczywiście została wyśmiana bo my chcieliśmy dziecko a nie papier. Niestety dziecko straciła teraz jestem w drugiej ciąży i już sie uspokoiła, zresztą do końca nie wiem bo sie z nią nie widuję bo jej ogólnie nie lubię.

a ty zdewociała mamuśko synalka puknij się w głowę, kobieta i mężczyna mają rozum i chyba jak idą do łóżka to ze świadomością co się może stać wiec nie pisz głupot że to kobiety mają myśleć o zabezpieczeniu bo my i tak mamy za dużo rzeczy na głowie

Gość anikaaaaś
magdaaaaa32 Kobietko sporo oode mnie młodsza nie kaz mi sie pukac w głowe ale pomysl nad tym co napisałam. Oczywiscie obie str.powinny odpowiadac za to co zmajstruja w łózku,ale to kobieta dla wałsnego dobra powinna zapobiegac ciazy aby potem nie płakać. Trzeba egoistycznie do siebie podchodzic.Nie chec niechcianego dziecka,to zabezpieczamsie tak aby do tego nei doszło i nie ogladam sie na faceta.To ja ,jako kobeita robie w ten sposob dobrze,bo robie to dla samej siebie,dla własnego komfortu a nie dla dobra mezczyzny.

Gość anikaaaaś
magdaaaaa32 i do zdziwaczałej mamuski nie naleze :-)oj,nie naleze :-) za duzo grzechowe mam na sumieniu abym za zdziwaczała mamuske uchodziła.:-) nazwałabym sie raczej cwaniarą :-)

Gość zalamany tatus
ja zonke zaplodnilem calkiem niedawno ;( ale kochanek mi ja odbil ;( czy mam sie za to obwiniac?