Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjjjjjjjjjjjjjj

Kto mi pomoże coś ze sobą zrobić?

Polecane posty

Gość ajjjjjjjjjjjjjjj

Znów to zrobiłam. Zbeształam przyjaciela wczoraj...a dziś? A dziś bardzo żałuję , że po prostu nie trzymałam języka za zębami. Jestem beznadziejna, to jedna z niewielu osób która mnie choć trochę rozumie a ja wszystko zepsułam. Wszystkich do siebie zrażam i już zawsze będę sama. Czuję jak życie przecieka mi przez palce kiedy inni układają sobie życie :(

Gość agagagatka2111111
Musisz nauczyc się panowac nad sobą. My Ci w tym nie pomożemy.....

To go przeproś. :) Ale skoro to Twój przyjaciel, to chyba Cię zna i akceptuje taką, jaka jesteś, więc nie będzie się za długo gniewał. :) A na przyszłość faktycznie warto się trochę choć pilnować. Przecież to Ty masz władzę nad emocjami, a nie one nad Tobą, nieprawdaż?

Gość ajjjjjjjjjjjjjjj
No tak ale w chwili kiedy jestem wkurzona wydaje mi się, że mam prawo się oburzać ;( na drugi dzień dopiero przychodzi opamiętanie. Nie wiem czy będzie chciał słuchać moich przeprosin bo to nie pierwszy raz kiedy zrobiłam mu awanturę.... On wszystko zawsze przyjmuje ze stoickim spokojem i milczy. W ogóle nie reaguje na to co mówię. Potem tylko widzę, że zachowuje się inaczej niż zwykle ale zapytany o to czy się obraził zawsze zaprzecza. Powiedział mi tylko kiedyś, że ma dość moich paranoidalnych stanów i że kiedyś przekroczę granicę. Obawiam się, że wczoraj to zrobiłam :(

Gość gitarra
ciekawe co bys zrobiła, gdyby ktoś do Ciebie startował z takimi jazdami, na jakie sama sobie pozwalasz... byłabyś wyrozumiała? Czy ob raziłabyś się??? ludzie będą od Ciebie uciekać , jeśli się nie zmienisz... nawet Ci, na których bardzo Ci zależy. Nikt nie lubi być tak traktowany....

Gość ajjjjjjjjjjjjjjj
wiem....ale trudno mi czasem utrzymać język za zębami :( Być może przez to straciłam przyjaciela...

Gość Klooocia
jestes awanturnica i tyle. Na twoim miejscu poszlabym do terapeuty, bo jestes mecaca dla otoczenia i dla samej siebie. Zrazasz do siebie ludzi i faktycznie zostaniesz kiedys sama. Zrob cos z tym!!!

Gość ajjjjjjjjjjjjjjj
Próbuję cały czas coś z tym robić.... to nie takie proste