Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renika

tanie latanie - pomoc

Polecane posty

cenne uwagi wskazane taniej przez strone np esky.pl? czy lepiej na stronach przewoźnika? kupic ubezpieczenie? w ogóle lece pierwszy raz... tani lot znalazłam w ryanair... jakies sugestie?

sprawdzić wszystkie opcje i wybrać najtańszą :) spotkałam się z takimi przypadkami, między biletem kupionym przez internet a na lotnisku potrafiło być kilkanaście % różnicy w różne strony a np. na aero.pl często oferowali bilety, które dawno już były wykupione :O ile razy się wnerwiałam, bo się cieszyłam, że znalazłam tanią opcję, wypełniałam stos formularzy, a na końcu pojawiało się okienko, że niestety bilet jest niedostępny... wrr...

1 dziecko 1 niemowle 2 doroslych ryanair ma tani bilety w obie strony w sumie około 1500 pln jak klikałam i przyszlo do płatnosci to taka kwota wrocław londyyn 28 lipca 4 sierpnia lot w tamta rano 9.30 powrót okolo 18stej lufthansa i lot maja ale z przesiadkami po okolo 3000 :)

mozliwe zeby no wczoraj bilet na dorosłą osobe kosztował 19 zł a dzis 0??? na ryanie tylko karta kredytowa mozna płacic?? czyli znalazłam najtansza oferte?? wyszlo mi 1555 z groszami

cena moze ulec zmianie przy odprawie? np ze względu na kusry walut...

jak już kupisz bilet i za niego zapłacisz, to nie mogą od ciebie zażądać dopłaty przy odprawie

gryzeldo a ty sprawdzałas czy ja dobrze sprawdziłam ten lot? cholera pierwszy raz w samolocie a ja juz mam kłopoty

Moim zdanie najlepiej kupować bilet przez internet na stronie danego przewoźnika. tak najtaniej. jeżeli już zapłacisz za bilet, to nie mogą żądać od Ciebie dodatkowych pieniędzy przy odprawie. Co do cen biletów to bardzo jest możliwe, że wczoraj był droższy, dziś tańszy ;) przewoźnicy często robią takie triki ;) I z tego co ja się oreintuję to w ryanair można zapłacić jeszcze przelewem (przynajmniej ja tak płaciłam)

ja tam tylko tanimi liniami lotniczymi latam. Tylko ze kupuje brytyjska karta visa electron to mi ryanair nie nalicza 10 funtow za placenia karta bo z tego co widzialam to za kazda inna trzeba jeszcze dodatkowo placic. Poza tym jak sie tylko da to nie biore bagazu glownego tylko 10kg podrecznego i robie odprawe on line bo jak sie odprawia na lotnisku to tez 10 funtow za to kasuja. Generalnie maja tanie bilety ale kasuja na wszystkim co sie tylko da i pozniej w rezultacie cena jest wyzsza. Tanimi liniami lotniczymi jest tez easyjet i wizzair - sprawdzcie sobie gdzie lataja na ich stronach pozdrawiam

a poza tym lepiej rezerwowac bilety duzo wczesniej bo im blizej do wylotu to drozej - no chyba ze czasem sie zdaza ze maja malo ludzi na dany lot i robia jakies promocje. ale ja generalnie wole miec juz cos zarezerwowane wczesniej =- tym bardziej jesli chodzi o jakas wazna okazje jak swieta czy wesele znajomych

nie akceptuje mi płatnosci kartą visa electron musze przez posrednika to zrobic a co z ubezpieczeniami?> kupujecie?

Gość mama planujaca
ja nie kupuje ubezpieczenia. A polskich kart bankowych nie akceptuja niestety - takie mamy polskie banki wiarygodne. Ja mam zwykla vise electron i jak najbardziej akceptuja tylko ze to z banku szkockiego.... A nie masz jakiegos znajomego zagranica ktory moze Ci kupic ten bilet a Ty mu pozniej oddasz kase?

no własnie zamawiam przez posrednika esky.pl nie mam mozliwosci aby ktos zapłacił cena podobna bo np,. w ryanie za platność kartą kasuja nas w sumiue na 160 zł + 160 za wystawienie biletu a przez posrednika podobna cena nawet z kosztami manipulacyjnymi dzieki za rady ubezpieczenia nie bedzie ;)