Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

analny oprawca

Opowiem wam coś o moim życiu uczuciowym

Polecane posty

Witam Szanowną Publiczność 🖐️ Od jakiegoś pół roku trwam w związku z kobietą. Poznaliśmy się przypadkowo w metrze, ona zakochała się we mnie na zabój niemalże od razu. Już po miesiącu zaproponowała mi, żebym z znią zamieszkał. Wynajmowała fajne mieszkanko w dobrej lokalizacji, mam z niego blisko do pracy, więc zgodziłem się. Oczywiście sama zaproponowała, że do chaty nie musze się dokładać, bo ona dobrze zarabia i stać ją na pokrycie kosztów wynajmu. Nie protestowałem. Żeby zachować jakiekolwiek pozory, rzucam jej czasem dwie czy trzy stówki, że niby na dom ;) Nie kocham jej, jest grubawa (przy 170 cm waży 70 kg, ma liczne rozstępy, wielkie dupsko, obwisłe cycki i nie podoba mi się w niej w zasadzie nic, jeśli chodzi o wygląd fizyczny. Dlaczego z nią więc jestem? Bo tak mi wygodnie. Ona mnie kocha - sprząta, mimo iż ciężko pracuje, to codziennie mam ugotowany obiad, pierze moje rzeczy, robi wszystko, żeby mi dogodzić. Jest mi z tym dobrze. Sex uprawiamy w miarę czesto. Raz na dwa, trzy dni. Ona chciałby częściej, bo podobno jestem wspaniałym kochankiem i mam dużego penisa, który w pełni ją zadowala. Chętnie bierze do buzi, nie ma oporów przed analem, więc i ja nie narzekam. Nie kocham jej, brzydzi mnie jej wygląd, ale nie odejdę od niej, bo mi jest z nią wygodnie i dobrze. Oczywiście zdradzam ją z koleżanką z pracy i z taką małolata z ogólniaka. One mnie podniecają, są śliczne i sex z nimi to czysty kosmos :) Wiem, wychodzi na to, że jestem dwulicowym leniem, ale nie przeszkadza mi to. Na razie niczego w swoim życiu nie zmieniam. Kiedyś napewno ją rzucę, to będzie dla niej bolesne, bo zakochana jest we mnie po uszy. Trudno, życie bywa brutanlne. PS Uprzedzając pytania - nie chwale się, ani nie żale. Uzewnętrzniam jedynie swoje przemyślenia. Dziękuję.

Gość *Sami* na odwyku

Gość sugname
tylko rozstań sie z nią w miarę kulturalnie ok? :) jesteś cyniczny to fakt ale jak to naiwne dziewczę jest szczęśliwe to w sumie korzyść dla dwojga... tylko lądowanie będzie miała twarde.

Gość zycze ci zebys
kiedys ty byl tak potraktowany przez kogos jak ty traktujesz ta dziewczyne!!

Gość *Sami* na odwyku
nie może sie Nią rozstać kulturalnie bio takie laski jak ta wracają niczym bumerang:O Musi jej powiedzieć ''jesteś obrzydliwa spadaj mała''

Gość sugname
nie nie musi:O

Gość *Sami* na odwyku
musi :O

Gość wiesz co weź się zdecyduj
masz dużego czy małego penisa :D Z tego co pamiętam wczoraj pisałeś, że małego a Twoja dziewczyna nie ma orgazmu... Pozdrawiam Leszku :)

Gość wiesz kim jesteś
To ja ci powiem, jesteś CIOTĄ i FRAJEREM. Nie potrafisz nawet zadbac o własną dupę tylko slizgasz się na czyjejś. NIEUDACZNIK ŻYCIOWY!!!

Rozstanę się kulturalnie, ale wątpie, żeby do niej to przemówiło, bo widząc jak ona na mnie patrzy i jak jest dla mnie dobra, to ta miłość jest głęboka. :(

Gość wiesz kim jesteś
Taaaak jasne i pewnie opłacasz wszystkie rachunki łajzo?

Nie płacę rachunków (poza internetem) bo ona tego nie chce i ostro protestuje jak ja chce się do czegoś dołożyć.

Gość sporo zarabiam
ale jestem dupkiem ,utrzymankiem i małym jebanym zigolo i zyje na koszt dziewczyny ,ale mam duzego penisa,wiesz co wez ty chłopie sie ogarnij bo wszarz i dupek jestes ,brzydze sie takich męskich szmat

Gość wiesz kim jesteś
hahahahaha akurat fujara i tyle

Gość wiesz kim jesteś
to nie jest plucie jadem ćwierćinteligencie, tylko taka luźna dygresja na twój temat

Gość ja nie mam zamiaru Cię
oceniać -Twoje życie - Twoja sprawa...(już wystarczająco mnie wczoraj zdenerwowałeś) ;)

Gość no kurcze nie Magda
a Magdalena pozdrawiam Leszku ;)

Gość nie masz jaj ani kręgosłupa

Gość gitarrrra
jest taki wierszyk o Magdzie :D "Ma gdzie, a nie ma z kim" :classic_cool:

Gość PRAWDA JEST TAKAaaaaaaaaaaaaaa
ze takich zwaizków jest mnostwo...ta dziewczyna nie ma pojecia jak wyglada sytaucja...echhhh ciekawe ile jest takich zwiazkow:(

Gość nieznajoma 888888
w metrze ja poznales , a kiedy?

Gość dosc juz o rihannie
"podobno jestem wspaniałym kochankiem i mam dużego penisa, który w pełni ją zadowala.: hehe, snij dalej 🖐️

Gość Ju......
No i super. :)

Pan jest śmieciem, bo jak wiadomo z prądem tylko śmieci płyną.

Gość Termofor
a zyj se jak tam ci pasuje, tylko tej panny szkoda bo ona to robi z miłość