Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertaaa

Zapraszam!

Polecane posty

Gość bertaaa

bardzo potrzebuje pomocy.. jestem taka gruba, że już nie wytrzymuje.. ciągle chce schudnąć.. Jak macie pomysły to piszcie na moje gg 1031722. Tylko chciałabym poprosić, żebyście nie wysyłali tego linku na moje gg ze względu na to, że często przegląda się moje archiwum.. Piszcie tylko dobre rady, albo dobrze by było jakby ktoś mnie zmobilizował.. i w miły sposób i nawet ten nie miły!! :) jak ktoś napisze to napiszcie mi to tutaj, że napisaliście :)

Gość bertaaa
Może jakaś dieta?

dieta + ćwiczenia przez parę miesięcy i schudniesz bez problemu (potem już tylko ćwiczenia aby utrzymywać wagę)

Gość lekarz endochujolog
dokładnie tak jak leviatan pisze. najważniejsze są ćwiczenia - bez nich nic nie osiągniesz (no może głodząc się i jedząc tylko tabletki z niedziałającą dietą kapuścianą z allegro):classic_cool:

Gość bertaaa
Bardzo dziękuje.. jestem strasznie zdesperowana. Jak macie jakieś linki z ćwiczeniami to bardzo proszę podeślijcie je na gg :)

Gość bertaaa
Mam jeszcze jedną taką prośbę.. jak możecie powysyłajcie mi na gg zdjęcia grubych ludzi.. to będe wiedziała, że musze o siebie zadbać, żeby nie wyglądać jak oni.. w necie duzo tego nie znalazłam.. dlatego bardzo proszę :)

Gość bertaaa
Nie mogę wejść teraz na gadu :( Ale powysyłaliście mi jakieś linki ze zdjęciami?