Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f-a-c-i-o

Moja żona chce zrealizować pewną fantazję

Polecane posty

Gość f-a-c-i-o

I nie wiem co o tym myśleć. Ona ma fantazję, żeby uprawiać seks na oczach jej najlepszej przyjaciółki. Chciałaby żeby jej przyjaciółka tylko na nas patrzyła gdy to robimy. Rozmawialiśmy już trochę na ten temat i wstępnie się zgodziłem, ale sam nie wiem czy to dobry pomysł. Co tym myślicie?

Gość sxbqjwbdshjwbs
masz chora zone,no i ty tez nie ejstes zbytnio madry jezli na to sie godzisz

Gość dyzio knutel
a postawiłeś już klocka na brzuchu swojej żony?

Gość kamilllleczka
a przyjaciolka sie zgodzila?

glupoty gadasz ja mama faceta bierzemy slub a zdecydowalam sie na trojkacik z moja przyjaciolka bylo super przezycie cos nowego a wiem ze on nigdy w zyciu mnie nei zdradzi a takie rzeczty tylko ze mna. troche fantazji a nie sex po ciemku pod koldra po bozemu

Gość mistrzuu
twoja zona jest lesba najpierw przyjaciolka patrzy potem sie dolaczy a potem ciebie wykopia nawet nie zauwazysz kiedy lol

Gość sxbqjwbdshjwbs
maniulkaa lubie takicch głupich ludzi ktorzy mowia,.pisza,ze wiedza,ze ich partnerzy nigdy ich nie zdradza :-) O naiwnosci,siebie nie mozna byc pewnym jak w danej sytuacji postapimy a co dopiero jak mozemy byc pewni innej osoby :-)

Wyżej to podszyw. A co do tej jej fantazji, to tak jak pisałem, nie ma mowy o trójkącie (\"czynnym\"), moja żona chce tylko aby jej przyjaciółka siedziała sobie z boku i patrzyła na nas. Oczywiście ma być romantyczna atmosfera, świece, wcześniej wspólna kolacja we trójkę.

Gość dziwnie jak na mój gust
już wolałabym w trójkącie w łóżku a nie , zeby jakiś gap sie gapił. i co ? ta przyjaciółka tak z rączkami na kolanach będzie siedziec ? nie wierze !!!

Gość Anitkaaa
troche to ryzykowne i dziwne. ja tez miewam rozne odjechane pomysly, ale osobiscie uwazam ze to nie najlepszy pomysl zeby dopuszczac do swojego zycia intymnego jakies postronne osoby. nawet jesli sa to przyjaciolki. a jakis seksik w miejscu publicznym jej nie wystarczy? tak zeby bylo ryzyko, ze ktos zobaczy. czy koniecznie musi was ogladac przyjaciolka?

Gość Anitkaaa
niektore fantazje powinny zostac fantazjami, przeciez mozecie UDAWAC, ze patrzy na was przyjaciolka.