Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasi.a

co myslicie o mojej sukni?

Polecane posty

madziaaaaaaaa przyjme kazda opinie zla czy dobra, bo kazdy ma prawo miec swoje zdanie, ale teksty typu: \"i wątpię żeby twojemu KOCHASIOWI się podobała..\" to czysta zlosliwosc. Wydaje mi sie zupelnie niepotrzebna. ja także moja sukienka jest koloru zlamana biel a aplikacje takie pomiedzy zlotem a srebrem. Tez zaluje ze konwalii nie ma w lipcu, bo ja tez w lipcu mam slub:) pomyslalam o wydluzomym bukiecie przewieszonym przez reke, nie wiem jeszcze z jakich kwiatow...moze eustomy?

Gość 10 szczęsliwych
piekna

Bardzo ładna ;) Jedna z niewielu bez ramion która tak mi się podoba. Ale raczej jak szczupła jesteś. Nie wyobrażam sobie koła do tego więc nie potrafię ocenić, też mi średnio pasuje, ale sztywniejszą, szeroką halkę na pewno bym polecała. I niczego na szyję, jak jesteś taka drobniutka to lepiej na prostotę postawić. Nie przejmuj się pomarańczowymi jędzami. Nie każdy pomarańczowy bluzga, ale prawie wszyscy bluzgający to pomarańczowi. ;) "Kochasiowi" też powinna się podobać, mojemu by się podobała na pewno. Nie masz swojego zdjęcia w niej? Bo bardzo ciekawa jestem jak się na niskiej dziewczynie prezentuje. Aha, i brunetką jesteś czy blondynką? Oj, zjedzą mnie tu, zjedzą jak swoją pokażę... a doradzania w sprawie dodatków będę na pewno potrzebować ;)

nie podoba mi sie, zbyt zwyczajna, za bardzo mi przypomina letnia sukienke na codzien.

Historynka Niestety nie mam zdjecia w tej sukni, bo dopiero na przymiarce pozwola mi zrobic. Jestem raczej szczupla, mam spory biust, wyrazne wciecie i szczuple biodra. Suknia jeszcze bardziej uwydatnia wciecie w talii i ukrywa zbyt szczuple biodra, no i ladnie modeluje biust, ktory nie przytlacza reszty tak jak to bywalo przy przymierzaniu innych sukienek. Jestem blondynka. Tez mysle, ze na szyje nic nie zaloze. Postawie raczej na dlugie kolczyki i cos delikatnego na reke. Historynko pokaz swoja koniecznie, jestem bardzo ciekawa, no i postaram sie cos doradzic

suknia ladna:)na pewno pieknie komponuje sie z delikatna uroda.radze nie zakladac zadnej halki z kolem...zniszczy tylko efekt.wlasnie o to chodzi w tej sukni...jest zwiewna,romantyczna,taka lekka...co do bizuterii...mysle,ze dluzsze,delikatne kolczyki i bransoletka tworzylyby ciekawy efekt.pozdrawiam i gratuluje oryginalnego wyboru:)

Gość tarayaya
[zgłoś do usunięcia] brak slow suknia ladna na pewno pieknie komponuje sie z delikatna uroda.radze nie zakladac zadnej halki z kolem...zniszczy tylko efekt.wlasnie o to chodzi w tej sukni...jest zwiewna,romantyczna,taka lekka...co do bizuterii...mysle,ze dluzsze,delikatne kolczyki i bransoletka tworzylyby ciekawy efekt.pozdrawiam i gratuluje oryginalnego wyboru.zgadzam sie z toba brak slow!romantyczna sliczna sukienka cudo!

Uważam że sukienka jest cudna. Trzeba się jej przyjrzeć żeby to dostrzec na zdjęciu i na porcelanowej modelce. Ma piękne wykończenie i bardzo romantyczny charakter. Nie zepsuj tylko efektu dodatkami. Poleciłaby długi welon bez ozdób, długie kolczyki i bransoletkę. Bukiet jakiś delikatny. No ale z butami będzie kłopot. Z odkrytymi palcami odpadają, jakieś zakryte ale delikatne i raczej gładkie.

kasi.a jeśli poważnie chcesz to pokażę moją sukienkę ;) niestety nigdzie w necie jej nie ma, więc posiadam tylko zdjęcia ze sobą w roli głównej. podesłać na maila? ;)

katowiczankaa no to przyslij te zdjecia gwiazdeczko:) ocenimy:) k.a.s.i.a.w@wp.pl

mysle,ze fryzurka ladna i bedzie pasowac:)fryzjer dodatkowo moze wypuscic kilka kosmykow przy twarzy...fryzura bedzie bardziej zwiewna i wyszczupli troszke twarz:)pozdrawiam