Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bym chciała...

Sex z brzydkim starym facetem

Polecane posty

Gość tak bym chciała...

Mam taki fetysz - oglądam filmy, gdzie grają pomarszczeni stary faceci. Wątpię, żebym się na coś takiego odważyła (mam 29 lat), ale osiągam orgazm tylko podczas takich fantazji lub filmów. Ma ktoś podobnie???

Gość stary brzydki facet
jestem :-)

Gość tak bym chciała...
Hehe a żon to nie macie?? :) no nie wiem, może kiedyś się skuszę...

Gość skjhBAB
też tak mam,naprawdę ale jak widzę takiego kolesia na ulicy to rzygac mi się chce i kijem przez szmatę bym go nie tknęła...to tylko fantazje

Gość Clerre
Fu!!! Ludzka głupota nie zna granic.

Gość sandruuuuniaaaa
mi też się to podoba.. Sex z facetem starszym, ale tak z 10 lat starszy ode mnie

Gość Dartooon
Sandruuninaa a ile masz lat?

Gość angdże
serio, nie wiem dlaczego mnie kręcą, bo w realu mnie nie pociągają

Gość kasiunia 888999000
mam tak samo... z checia bym sie odwazya ale tak na jeden raz i w tajemnicy bo mam partnera! chcialabym tylko sie przekonac jak to jest ;)

Gość korexs
kasiunia podaj namiary,jestem chetny:)

Gość kasiunia 888999000
skad jestes?

Gość luthien tinuviel
autorko ja tez tak mam, juz kiedys pisalam tu na kafe o tym ale mi wykasowali topic :O

Gość korexs
Kasia,czy to wazne?Kilometry nie musza byc przeszkoda.Podaj@,tam wszystko napisze.

Gość selenaaaa
hej ja myslalam, ze tylko ja tak mam:-o normalnie na żywca to nawet całusa przez cegłę bym nie dała, a w fantazjach jara mnie jak mnie posuwa jakiś oblech, niekoniecznie stary, na przykład mam takiego jednego, w miarę stałego wyimaginowanego penetratora, rudy, tłusty, blady, z wielkim kutasem i sapiący i spocony i nawet jak to pisze to mnie kręci w pipce, ale nie wiem skąd to, to jest okropne, bo się brzydzę takimi chłopami i normalnie to wyrzygałabym się na takiego...o co w tym chodzi, też jestem ciekawa? zaznaczam, że nie mam tylko takich fantazji, mam też z umięśnionymi byczkami, wygolonymi na maxa, ktorych tak na marginesie też nie trawię w życiu normalnym, a w realu podobają mi się męscy faceci, wysocy, z lekkim zarostem, pozornie niezadbani, wiecie o co chodzi styl na niechluja coś jak colin farell:) no i klata z rzerzuchą, ciacha!!!

Gość AAAAAustralio kocham cie
nie ma jak kafe :D:D

tak bym chciała... Chetnie bym z Toba o tym porozmawiała, bo akurat tak się składa,że mam podobny fetysz....cholera, fajne to jest ;)

Gość zaddddoooowooolonaaa
A ja uprawiałam seks z facetem o 20 lat starszym, seks był zajebisty, dzis on jest moim męzem, mamy dwójkę dzieci, a powiem jedno, nie zamienie tego faceta na inny modela, mlodym modelom mówię, nie!

Gość toooooooo
moze mam szanse ??. Jestem 20 lat starszy :D.

Gość agaskaaapwlaieka
zaddddoooowooolonaaa jak dojedziesz do 50 to pogadamy:-) wtedy swojego 70 latka bedzeisz maiął gdzies i bedziesz ogladała sie za facetami młodszymi do łozka:-)

Gość kshgdssdfghjkld
Kasiunia - jak to jak? troche przy pipci pomacha, wsadzi, wyciagnie i po sprawie. Roznica jest tylko taka ze jak go dotykasz to myslisz o domu spokojnej starosci :/

Gość doopek
Mam50+ i kocham sie dobrze, sprobujesz?? Dam namiary

Gość doopek
Wykocham Ci , mam 50+ ale robię to z doswiadczeniem. .

Gość tak chce
No, kobietki, śmiało, wypowiadajcie się, ;] myślę,że jest nas sporo...

Gość tak chce
no...chyba się przeliczyłam, moze to ja mam tylko takie zboczenie, cóż, chciałabym poprostu powymieniać poglądy z jakąś kobietą,ale skoro nie ma nikogo to nie ma sensu ;). Pozdrawiam wszystkich

Jeżeli coś ci się podoba to nigdy nie wiesz czy tego nie zrobisz. Wiem co mówe. od filmów się zaczyna a starzy pomarszczeni to nie towar luksusowy wiec sama rozumiesz :p

Ja niestety też tak mam...mimo,że jestem męzatką to taki wiejski oblech mnie podnieca jak cholera. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale tez osiągam mocne orgazmy fantazjując o kimś takim...Zapraszam wszystkie kobiety do dyskusji..

Gość gboboość
Jestem brzydki stary facet lecz mam jedną zaletę między innymi mam w miarę duże przyrodzenie i każdy młody facet nawet do 50tki nie jest wstanie konkurować zemną , jeśli o zadowolenie kobiety chodzi nie ma szans. Zainteresowane dziewczyny do lat 25 proszę pisać oczywiście od lat 18.