Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghk

Mam problem z rabdkami z netu .

Polecane posty

Gość ghk

Chodzi mi o latwosc nawiazywania kontaktu z kobietami z serwisu randkowego . Zawsze jest tak samo , zaczyna sie rozmowa i potem umawiam sie na randke w realu . No i tutaj jest wlasnie problem. Odbylem takich randek kilkanascie jesli nie kilkadziesiat bo juz ich nawet nie licze . Zawsze prosily abym zadzwonil , dostawalem w realu numer telefonu bo nie kazda dawala mi go po wirtualnej znajomosci, po realnej juz tak . Ja nie umawialem sie drugi raz z tymi dziewczynami na randke . Nic im nie brakowalo , wiekszosc Polek wbrew obiegowej opinii ma dobrze poukladane w glowie, ja sam mam chyba jakis problem . Nie wiem czego szukam , z jednej strony widze latwosc z jaka moge umawiac sie na randki i szukac dziewczyny ale przy takiej ilosci randek juz dawno powinienem chyba ja znalezc . Nie jestem zadnym podrywaczem , nie krzywdze tych dziewczyn . Nie uprawiam z nimi seksu , niektore z wlasnej inicjatywy bo ja nigdy na to nie nalegalem mnie pocaloway. Nie sadzcie tez ze to ja na cokolwiek naciagam bo to ja zawsze place, kilku upartym pozwolilem zeby co najwyzej zaplacily za siebie bo na to bardzo nalegaly . Co jest nie tak , dalej jestem sam chociaz wiem ze duzej czesci z nich sie spodobalem .

Gość moskala
Wydaje mi sie że nie trafiłeś na taką która by cie od razu zauroczyła na tyle by sie umówić na następne spotkanie. co z tego że było miło jeśli nic nie zaiskrzyło. Poczekaj na miłość sama cie znajdzie może nie w necie a np. w klubie,restauracji,gdzieś na mieście nie wiem. na siłe nie ma co sie zmuszać

Gość gitarra
czasu potrzebujesz by się wyleczyć z byłej.....

Gość a to ciekawe
bo nie przeczytalam tutaj ani slowa a jakiejs bylej