Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z Miasta Aniołów..

BRUNETEK JEST JAK U DURAKA MACHORKI,BLONDYNKI TO DELICJE.

Polecane posty

Gość z Miasta Aniołów..

Nic wam nie pomoga wasze psioczenia. Piekna blondynka to okaz,cymes,deser. Owlosione brunetki tylko sie poca ze zlosci az je czuc przez szklo., Kazdy wie o czym pisze,pisze o oryginalnych,delikatnych pieknosciach,nie o cyganichach wyfarbowanych na blond. Blondynek jest mniej na swiecie sa wage zlota,ich czar powab,delikatnosc,zapadaja w serce i w zmysly. Brunetek jest jak brudu-Arabki,Hinduski,Chinki,jaka roznica. Mozecie sobie pisac ile chcecie o ich temperamencie,rzekomej inteligencji. Sa z regoly napastliwe i wrzaskliwe,starzeja sie szybciej i poca sie intensywnie..i jakos to sie tak sklada,ze to one opluwaja te zlotowlose anioly..

Gość wieść arka
blondynami to dupe se podcieram:D

Gość wieść arka
a ja znam blondyny ktore poca sie jak scierwa i smierdza w dodatku a aby sie upiekszyc musze wiele zabiegow na ryju robic:)

a ja jestem brunetką mam sliczne ciemne oczyska i pisz sobie co chcesz autorze topiku nigdy w zyciu nie chciałabym byc blondynką.Nie chcę obrażac tu żadnych kobiet o blond włosach,gdyż też niektóre są ładne i naturalne ale jak dla mnie bycie brunetką jest cuudne:)

Gość Anitkaaa
azjatki sie szybciej starzeja? a widziales w ogole na zywo azjatke? ja pracowalam z chinkami i filipinkami i ciezko powiedziec czy ktoras miala 40 lat czy 16. mysmy im zazdroscily z kolezankami ze wlasnie cholery wcale sie nie starzeja - wszystkie mialy gladkie, dzieciece buzki i idealne cialo, do tego geste lsniace wlosy, oczywiscie na glowie ;p

Gość Anitkaaa
bo te włosy na zębach to nijakie, nie zazdroszczę ich ;p

Gość angelikkka28
zalezy jaka figura,rysy twarz jest duzo łądnych azjatek ale prawda że prawdziwych naturalnych blondynek coraz mneij a druga sprawa jesniejsze oczy i włosy dodaja wdzięku aure delikatności przewaznie odmładzaja jelsi to nie platynowy blond i zniszczone włsoy

Gość Volar
Mi się zawsze brunetki podobały. Blondynki są takie...nijakie. Rzecz gustu

Gość Może się i zgodzę z tą teorią
jeśli zobaczę fotkę choc jednej naturalnej blondynki :)

Gość dcds
a cóż to za bzdury wypysuje to zakompleksione suczysko?!!?! nie wydaje mi się by brunetki były bardziej owłosione pusta głowo blondynki maja tyle samo włosów ba! nawet wiecej ale słabsze brunetki grubsze mocniejsze i za to mniej bardziej sie pocą?? hahahah co za bzrdura totalna ZDECYDOWANIE WIDAĆ PO TOBIE...BLONDYNKI SĄ GŁUPIE JAK BUT!

Tia, i jak zwykle dajecie się sprowokować. Piękno nie zalezy od koloru wlosow. są piękne szatynki, brunetki, blondynki i rude. blondynki i brunetki reprezentują zupelnie inne cechy wyglądu, wiec porównywanie ich jest całkowitą głupotą :O