Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzts89

Co zrobic zeby ...

Polecane posty

Gość Krzts89

Co zrobic zeby dziewczyna do mnie wrocila .... Zostawila mnie bo nie dogadywalismy sie :( ona to ja tamto i klotnie o byle pierdoly ;/ chcialem przestac i starac sie zeby bylo dobrze chcialem zeby ona i ja byla szczesliwa chcialem zeby ten zwiazek przetrwal a ona nie wytrzymala i mnie zostawila :( a ja ja tak strasznie kocham :( nie wiem co robic :(

Gość Lilijka886
Chlopak zawsze jest w stanie odzyskac dziewczyne ktora kiedys do niego cos czula wystarczy tylko pokazac na maxa oddanie i nadskakiwac na kazdym kroku i najwazniejsze nie zostawiac jej bez wiadomosci znaku ze jestes.

Gość Krzts89
ale ona caly czas mowi ze napewno nie zmieni zdania :(

Gość Krzts89
mowi ze niechce tego zwiazku i drugi raz do tej rzeki sie nie wchodzi :(

Gość Lilijka886
No bo musisz byc stanowczy i nie odpuszczac powiem ci ze dziewczyny czestio mowia na odwrot niz mysla bo chcha zeby sie o nie postarac

Gość Krzts89
ja wiem co ona mi powie ze to nie ma sensu ...a najgorsze jest to ze jak sie z nia spotykam to to do chodzi do calowania sexu przytulania ... a po tym wszystkim pisze mi na gg ze zle robimy bo moge sobie pomyslec ze ona wroci do mnie ... a ona wcale nie chce spotyka sie ze mna zeby nie stracic kontaktu . chce sie zakumplowac ...a nie ze mna byc ...

Gość Krzts89
a jak jej sie pytam czy wroci do mnie ze niechce o tym gadac bo znam odpowiedz

coś Ci powiem 1,5 roku byłem z dziewczną tez sie spzreczaliśmy o pierdoły ona miała już dość i mnie zosatwiła, teraz ma innego a ze mna zerwała kontakt.... Błagałem jezcałem i co jak mówiła NIE tak dalej mówi wiec nie ma co trzeba zapomieć

Gość Krzts89
heh mam taki zamiar ale ciezko jest jak cholera ;/

Gość bogini afrodyta
Najlepiej odpuscic, nie mozna kogos zmusic do milosci, nic na sile.

A kurw... kto powiedział ze będzie łatwo, ciezko jest jak cholera bo kochałeś i robiłeś wszystko dla niej, ale wiesz niech wie co straciła nie chce to nie, daj je boże niech lepszego znajdzie / tak powinieneś myśleć/ a Ty znajdź sobie inną a zobaczysz że doceni

wiesz ile się aj wybłagłem wypłakałem , kurw nie popełniaj tego błędu bo nie warto

Gość Krzts89
A teraz jestesmy pokloceni wczoraj jej napisalem ze jej nie nawidze i w ogole ehhh teraz zaluje ze to napisalem ....

Gość Krzts89
bogini afrodyta sluchaj ona mowi mi ze mnie kocha ale niechce ze mna byc ...

Gość ktos kto pomoze
Hmm powiem ci tak... (odpusc sobie) przeciesz sam wdzisz ze to nie ma sensu... Ona bedzie zwlekac itp.. a zobaczysz ze jak znajdziesz sobie miłosc to ona bede sie starac o ciebie (masz moje slowo) stara technika.. ale musisz walczyc... o inna o tej zapomni