Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_mloda_25

ile za sukienkę?

Polecane posty

Gość panna_mloda_25

Witam Drogie Panie. Ile jesteście w stanie zapłacić za sukienkę ślubną? Jestem w okresie zamiawiania i jestem zszokowana tymi cenami :(

ja tam na suknie nie chcialam szastac wiec ograniczylam sie do 2 tys , a zaplacilam 1800 bez dodatkow:)

Ja chciałam się zamknąć w 2000 za suknię+dodatki, ale widze, że ceny są bardzo wysokie, więc pewnie trochę powyżej tej kwoty

Gość jhgjhgjhg
ja chciałam z dodatkami zmiescic sie w 3000 ale nie wyszlo:P:O

myślę że jestem w stanie dać do 5.000 zł jeśli mi się bardzo spodoba.

Gość anuszeczka
Dałabym wiele ... he he - gdybym tyle miała ;) a więc pewnie bedę szyła gdzie najtaniej :/

Gość ja tez do 5000
moja kosztowała 4600 welon dodatkowo 250

Gość dhbfhwjv
Uzywana za 200 zl i jest piekna:))) musze je wyczyscic tylko:)

ja za sukienkę dam najwiecej 1500zł na buty, welon(?), bolerko, bielizne, makijaz, fryzjera mam przeznaczone ok 600zł nie kupie/wypozycze drozszej gdyż poprostu jest mi za szkoda wydac aż tyle kasy na jedną noc, wogle to jest dla mnie dosc dziwne ze suknia kosztuje nawet i te 1500zł

butow i bielizny nie doliczylam ale to by zrobilo roznice tylko 300 zl..mowie tylko bo przy takiej kwocie to malo

Gość mihr-un-nisa
Jeszcze nie wiem za ile kupię, ale granicę cenową mam ustawioną do 10 000 :) Jak szaleć to szaleć :D

Gość fikii
Jestem ciekawa ile zarabiacie miesięcznie, że na sukienkę tak lekką ręką co niektórzy wydają ponad 3 tyś. Nie krytykuję, bo to nie moja sprawa, ale sama się zastanawiam czy zarabiając ok 2 tys warto wydawać na ten jeden raz tyle kasy.

Ja kupilam z USA i wyszlo taniej, bo zaplacilam 2,5 tysiaca...W Polsce sukienki PRONOVIAS ponoc stoja od 3,5 tys. Jakby ktos chcial odkupic po moim slubie to dajcie znac...Model nazywa sie DIAFANO...

Gość 2800 bez dodatków

Gość mihr-un-nisa
Ja uważam że to zależy. Jeśli musiałabym oszczędzać żeby kupić droższą sukienke to pewnie wolałabym kupić jakąs tańszą. Natomiast jeśli kogoś stać to czemu by nie :) Ja liczę się z tym że nie dość że założę kieckę za pewnie ładnych parę tysięcy tylko raz, to (jako że chodzi nam po głowie dość oryginalna sesja zdjęciowa) jest duże prawdopodobieństwo że podczas tej sesji sukienka ulegnie zniszczeniu. Ale skoro oboje nie mamy nic przeciwko i nas na to stać, to czemu nie ;)

ja za wyprzyczenie place 950 plus welon 30 zł... plus dodatki wiadomo ...chciałam kupic ale ceny u nas to ponad 2 tys a tyle niestety nie mam na kiecke.,.. ale jakbym zarabiała wiecej to napewno bym sobie kupila drozsza a tak dobre i to wypozyczanie;p

Gość sundays
1600 z bolerkiem bez dodatkow