Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgsjss

czy czujecie się....

Polecane posty

Gość jgsjss

zadbani?,czy za bardzo nie przykładacie uwagi do swojego wyglądu, stosujecie maseczki, pellingi, ja zawsze mam wielki zapał,żeby zrobic maskę, albo coś innego, ale potem mi się odechciewa, a jak jest u was?

Gość dieeeeeeem
e raz w tyg peeling i 2 razy nakladam maseczki:)

Gość jgsjss
to masz silną wolę:P też tak bym chciała, ale jestem zbyt leniwa na te wszystkie cuda, podziwiam takie osoby co dużo czasu poświęcają swojemu wygladowi i widać, ze są zadbane

Gość AskaAaa
nie zawsze mi sie chce i nie zawsze mam czas ale oczywiscie w miare mozliwosci raz na tydzien czasem 2 staram sie cos robic peeling maseczka kremy

Gość gacie proroka
a ja jestem tak leniwa ze tylko rano smaruje mordke kremem.. i nic wiecej nie robie.. nawet balsamu nie uzywam zbyt czesto bo mi sie poprostu nie chce..:D taki leniwiec ze mnie

na tygodniu nie mam siły na te wszystkie maseczki,nadrabiam w sobote,2 godziny okupuje łazienke

Gość wynieś
aktualnie nie czuję sie bo: - jestem zmęczona mam zapierdziel w pracy , jestem niewyspana - jestem chora

Gość jgsjss
noo ja przed kąpielą zawsze otwieram balsam i czeka na posmarowanie, ale po kąpieli chowam go z powrotem oczywiście nie balsamując się, a potem człowiek ma suchą skórę ....