Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEWIEMCO DALEJ

OJCIEC ODEZWAŁ SIE PO 2 LATACH Z ZAZDROSCI

Polecane posty

Gość NIEWIEMCO DALEJ

GDY POWIEDZIAŁAM OJCU MOJEGO DZIECKA ZE EJSTEM W CIAZY WYZWAŁ MNIE I AKZAŁ USUNAC CIAZE GDY SIE NEI ZGODZIŁAM UDEZRYL MNIE I POWIEDZIAŁ ZE TO NIE JEGO DZEICKO. GDY POWIEDZIAŁAM O TYM RODZICA POWIEDZIELI MI ZE MI POMOGA A JEGO MAM PODAC DO SADU O ALIMENTY JEDNAK GDY BYŁAM W 4 MIESIACU CIAZY POZNAŁAM MOJEGO OBECNEGO MEZA ON GDY SIE URODZIL SYN ZAKOCHAL SIE W NIM I POPROSIL BYM DAŁA PRZY AKCIE URODZENIA ZE TO ON JEST BIOLOGICZNYM OJCIEM DZIECKA I TEZ TAK ZROBILAM PO PÓŁ ROKU WZIELISMY SLUB BIOLOGICZNY OJCIEC DZIECKA NIE ODZYWAL SIE NAWET NIE ZADZWONIL BY SPYTAC SIE CZY DZIECKO EJST ZDROWE I OSTATNIO SPOTKAŁAM GO AN ULICY SZŁAM Z MEZEM I SYNEM ( SYN MA JUZ 3 LATKA)I POWIEDZIAL ZE CHCE SIE WIDZIEC ZE SWOIM DZIECKIEM GDY SPYTALAM SIE GO CZY CHOCIAZ WIE JAKA TO PLEC POWIEDZIAL ZE PO UBRANKU WNIOSKUJE ZE TO CHLOPIEC POWIEDZIALAM MU ZE NIGDY NIE ZOBACZY SYNA NA CO ON ZE ODDA SPRAWE DO SADU CHYBA NIE WIEDZIAL ZE TEN FACET Z KTORYM MNEI WIDZIAL TO MOJ MAZ BO POWIEDZIAL ZE ZNIKNIE Z NASZEGO ZYCIA POD WARUNKIEM ZE JA ROZSTANE SI Z TAMTYM FACETEM BO NEI CHCE BY EJGO DZIECKO MOWILO DO KOGOS TATO NA CO JA ZE TO EJST MOJ MAZ I JEDYNY OJCIEC DZIECKA I SIE ROZLACZYLAM BOJE SIE ZE ODDA SPRAWEDO SADU I ZE JA WYGRA A NAJBARDZIEJ BOJE SIE TEGO ZE SKRZYWDZI MOJEGO SYNA

wydaje mi się że nic ci nie zrobi, nie bój się. Ojcem dziecka jest twój mąż i tego się trzymaj a jak tamten chce to niech udowadnia i robi testy genetyczne (ok 2tys). A niby o co on by miał założyć tobie sprawę w sądzie bo nie umiem się domyslić? o ustalenie ojcostwa?

Ciężko czytać tekst bez interpunkcji :) Kobitko zapewne jest to dla Ciebie stresująca sytuacja. Ale on gówno może Wam zrobić!!!!! Niech idzie do sądu. Toż masz dowodu i świadków na to że guzik jego obchodziło dziecko. Nie daj się!

1. Proszę, używaj przecinków i kropek, bo czytanie tego jest katorgą.2. Wyłącz caps lock - caps w necie oznacza krzyk.Sądy rodzinne są na szczęście również pro-kobiece. Ojciec musi się nieźle nastarać, by wygrać a i tak często wygra kobieta narkomanka czy alkoholiczka, niż porządny mąż i ojciec (niestety).W Twoim przypadku - jest na Twoją korzyść. Nie będzie w stanie udowodnić, że płacił alimenty. Będzie mógł skłamać, że nie wiedział o dziecku. Najlepiej będzie, jeśli zaczniesz nagrywać rozmowy z Nim (na dyktafon, na przykład). Będzie to w razie czego dodatkowy dowód w sądzie, że wiedział o dziecku, nie płacił celowo.Strachy na lachy, nic Ci nie zrobi.Poza tym w naszym kraju małżeństwo ma większą siłę - jeśli chodzi o dobro dziecka - niż samotny rodzic.