Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna znudzona w piatek

czy zwracacie uwage na pieprzyki? rażą was?

Polecane posty

Ja mam mały na lewym poliku. W sumie już się przyzwyczaiłam. Nie wystający, taki normalny, ale jest. Zwracacie uwagę? Brzydzą was? Warto je usuwac?

Gość gert
sama mam i .... brzydza mnie :( niesteyty, atrakcyjnośc osobu uzależniam i.in. od tego czy ktoś ma pieprzyki... mój chłopak patrzy na to inaczej - ale on nie ma żadnego na twarzy a ja tak :(

Gość taki jeden nieznudzony
mnie nie przeszkadza 🖐️

Gość Kasandra27
JA mam niejedngo i mnie wnrwiaja,zwlaszcza jak ktos ze mna rozmawia i zamiast patrzec mi w oczy patrzy mi na pieprzyki :O leee .. zenujace!

Gość odstające drażnią

buehehehehheheeh... Też mi problem :D Bardziej brzydzi biały, niemal eksplodujący pryszcz. Pieprzyki bywają sexy.

Nie przeszkadzają mi :) No chyba że wielki, wypukły i na nosie, albo też owłosione :P A piegi to już całkiem sexi Mniam. Szkoda że nie mam ale kiedyś może się skuszę na specjalną kredkę do piegów.

Gość Ja mam nad ustami jak
Merlin Monroe ale podobno jest to sexyyy , wiec nie przeszkadza mi :) , ale jestem faetem :O , wiec jak kto woli :P

Nie no, mnie odstajace tez troche odrzucaja. Ale ten na poliku moze kiedys usune.. Tak dla wlasnego lepszego samopoczucia ;) Na pewno nie uwazam ze pieprzyki sa seksi. Wiem, ze sa takie hmm.. naturalne? Prawie kazdy ma w sumie.. :)

aha, aha, nie napisalam ze to problem. Pryszcze gorsze racja

ja mam i to bardzo duzo, na szczescie nie odstaja ale musze je obserwowac, specjalnie mi to nie przeszkadza, w sumie to czasem dodaje uroku :)

do wszystkiego można sie przyzwyczaić, ja lubie swoje piepszyki na prawym policzku ( to chyba z wiekiem przychodzi ) jeden samosiejka a drugi mam od poczęcia;) ale nie myślałam żeby sie pozbyć. Dodam, że właścicielką piegów też jestem ale tylko na sezon letni.

Gość pamparapampidau
alez skąd :) są bardzo sexy 😍

Gość wysil sie bardziej
a ja mam jeden m.in na posladku i nie sadze zeby mnie brzydził, dlaczego pieprzyki maiłyby brzydzic?? chyba ze te ogromne pieprze które trza wyciac to tak

Gość a.nervosa
ja mam pełno pieprzyków i je lubię, szczególnie dwa blisko siebie na policzku, każdy mi mówi, że są świetne, a to mój znak rozpoznawczy w sumie. jedyne co mnie odrzuca to nazwa :D