Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasandra27

w PIĄTEK nie je sie MIĘSA !!!!!!!!!!!!!! TO GRZECH !!

Polecane posty

Gość Kasandra27

A dlaczego sie nie je? Bo Pan Jezus zmarł w piatek i zeby uczcić ten dzien na Jego pamiatke NIE JE SIE MIESA! A kazdy kto swiadomie je szyneczke,kiełbaske czy nawet PSZTET!Ma grzech i ma sie z tego spowiadac!! Nie powinno sie tez imprezowac i PIC piatki!

pierdolenie. co go ktoś schabem w głowę strzelił i zabił? czy kiełbą dostał? a temat ogolnie mnie nie dotyczy , bo mięa od 7lat nie tykam

Następny moherowy beret. Droga katoliczko pełna wiary, nie wiesz że piątkowy post jest zniesiony??????????????????? A jeśli nie masz ochoty na mięsko w piątek to nie jedz.

Gość Kasandra27
tyczy sie wszystkich,dziecku wcale miecho nie jest potrzebne a jak chcesz bialko mozesz jesc jaja jogurty i sery! w dodatku jeden dzie w tygodniu mozecie sobie odmowic miecha i zjesc pierogow!! :O

Gość dziś pierogi u mnie z mięsem
mniam ....

Gość Kasandra27
POST NIE ZOSTAL ZNIESIONY!! nie pocieszaj sie czloowieczku! A tak wam sie powodzi ze musiscie wpierdalac mieso codziennie :O

A ja od 3 dni lece na pluszu i tigerach wiec mam to w dupie i wcinam sobie kuraka to nie mieso to wyewoluowany gad:D a gady wyszły z płazów a płazy z ryb czyli postne:D

Kasandra27, to jeszcze mi wytłumacz dlaczego jeszcze niedawno taki sam post jak w piatki był i w środy?? Czy wiesz katoliczko? i czy wiesz od kiedy post w środy nie obowiązuje??

Gość hgfgdgdf
a ja sie tak lasnie nazarlam kotletami bo mamuska piekla dla braciszka na studia i ja podkradlam kilka ale oczywiscie pokryjomu bo mama to by mnie chyba sciera przegonila. Wiem ze to grzech i wiem ze bede sie musiala wyspowiadac ale ja nie umiem sie powstrzymac te zapach kotlecikow sami wiecie...mmmm pychota

Gość ale po co sobie
czegoś odmawiać? bo jest piątek? takie pie...enie

Gość zjadłem dzis 2 schabowe
:)

Gość polishVodka
popieram . jak powiedziałam kolesiowi który chciał mnie zabrać na kebaba w piątek to nie wyśmiał. pierwsze słyszał o czym takim. byłam w szoku.

\"kazdy kto swiadomie je szyneczke,kiełbaske czy nawet PSZTET!Ma grzech i ma sie z tego spowiadac!!\" Tak mnie zastanawia taka kwestia w swietle powyzszej wypowiedzi - jak ktos zapomni ze jest piatek, to chyba je nieswiadomie? Czy nadal ma grzech? W sumie zgadzam sie z autorka, wierzacy, chodzacy do kosciola, bioracy sluby koscielne - nie powinni jesc miesa [choc w sumie moze i to sie zmienilo, mnie akurat to nie interesuje ;)]

wszystko jest grzechem, a spowiedzi nie toleruje coprawda nie jem miesa w piatek inaczej prawie wogole go nie jem bo nie lubie, pozatym kasandra sama masz juz grzech wydzierajac sie na innych na kafe, nikogo nie zmusisz do niejedzenia miesa w piatek, jak beda chcieli to nie beda jedli, to jest ich wybor i nie wcinaj sie do tego

Gość ale po co sobie
o ile sie ktoś spowiada :D ja tam nie bedę żadnemu czarnemu do ucha gadać chuj go obchodzi co robie

Gość Przypadkowaa
Po sposobie wypwoeidzi autorki widać że to PROWOKACJA. Teraz się macie rzucić na kościół katolicki.

Gość anka1-1
a ja nie wiem dlaczego z taka zloscia piszecie;/ a tez mam pytanie bo czasem skusze sie na ten plasterek szynki i to swiadomie;/ i mam pyatnie do ZlotaAnia : skad wiesz ze zostalo to zniesione?? u mnie w kosciele jak np w pt wypadnie jakies swieto i proboszcz da dyspenze t wedy to jest oglaszane na ogloszeniach a tak to jest ten post w piatki . Dlatego pytam skad wiesz? Moze masz jakiegos linka z chcwecia poczytam i z gory dzieki:)

To CO z tą środą??? Autorko? ;-)

Gość Kasandra27
JA POWIEM JEDNO! Ci co nie wiedzieli JUZ WIEDZA ! POINFORMOWALAM ZE TO GRZESZ i wiedzcie ze potem niespowiadanie sie z tego jest grzechem I TO SWIDOMIE ZATAJONYM!! :O TYLE .nie mam nic do dodania ! i zal dupe sciska ze jak zwykle macie denne podejsie do spraw wiary!

Gość jjjjjjjjjjjjjkaj
ja uciekam na kolacje- paróweczki będą!

Autorko, halo! Czyżbyś TY, dobra katoliczka, nigdy o tym nie słyszała??? :-D Zapytaj babci ...

Gość słucham
bóg nas bedzie sadził,,,chyba sie za niego nie uwazasz? jebac radio maryja,,żal!!!

A jeżeli ktoś nie je mięsa tzn. jest weganem, wegetarianką i innymi odmianami moi mili, to taka osoba rezygnuje z czegos co je na codzień ;) Gdybym miała zrezygnować z ryżu to co mam jeść? Uważam, że kościół katolicki ma wyznaje dosyc specyficzne zasady

Gość Echm...
Jakbyś nie wiedziała droga pseudo katoliczko wulgaryzmy tez są grzechem. I najwidoczniej popełniasz je świadomie. Ale Ty jesteś przykra :/