Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uczennica_NIE_ladacznica

Mój związek z nauczycielem i życie... chyba się rozpada...

Polecane posty

jesteś tepa, ledwo co cipa ci sie ukształotowała i jakiś ogier chce cie przebić. Potem rzuci jak gówno :)

Gość tretyorety
wystarczy że będziesz go kochać...Miłość Cierpliwa jest, więc Cierpliwość to przejaw Miłości. To Nic złego kochać osobę która jest nauczycielem. Ja mam kolegę który własnie w szkole, w osobie swojej uczennicy ujrzał Miłość. Są ze sobą i powiem więcej, wzięli sub i mają dziecko. Tworzą bardzo dobrą rodzinę. Nie poddawaj się mimo tych głupich wpisów zazdrośników którzy sami nie maja i komuś nie pozwolą. Wiele przeszłaś wię masz prawo do szczęścia i jeśli ten facet Ciebie kocha , a wszystko na to wskazuje to pozostaje tylko się za Was Modlić. Będzie dobrze, bo jest Miłość...a Miłość się nigdy nie kończy, a jedynie ludzi tworzą sztuczne problemy które zasłaniają i zagłuszają Miłość która zawiera w sobie wiele uczuć, bo to nie jedno uczucie. Miłość Nie jest uczuciem. Uczucie to np uczucie radości, albo uczucie smutku, tęsknoty, uczucie bezradności, ale tez moze byc uczucie szczęściaitd. Uczuć jest cała masa i to wszystko składa się na Miłość.Jesli kochasz pozwól kochać siebie:) pozdrawiam;)