Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izulinka

Jak wyszczuplic talię..??

Polecane posty

Gość Izulinka

Stosowałam wiele różnych mazideł, cwiczyłam brzuszki..niestety efekty są bardzo znikome:( a już dłużej nie mam ani siły ani ochoty ... znacie może jakieś "cudowne" sposoby na wyszczuplenie talii i zlikwidowanie tych okropnych boczków..? Mam obwód 75, a marzę o 65...please, pomóżcie...z góry dziękuje:)

Gość Izulinka
Laski, bardzo proszę o jakieś rady...

Gość maria11
dieta + ćwiczenia a jeśli mało ważysz, to spójrz w lustro

Gość Hula hoop
Kup sobie i kręć, ja sobie właśnie tym cudem wyrobiłam talię osy:)

Gość Izulinka
Hulanie na hula-hopie jest akurat dosyc proste;) Jak byłam mała to miałam, teraz niestety muszę zainwestowac w drugie, tylko nie wiem gdzie je nabyc..:/ Więc jak tam z waszymi wymiarami.?

Gość EVE-25
Prosty i skuteczny sposo-HULA-HOP!!! NAPRAWDE DZIALA, Moja kolezanka krecila hula-hopem i teraz ma super talie.POZDR

Gość EVE-25
ja tez mam hula hop ale mi spada hahaha jak nim krece

Gość Izulinka
Ale gdzie można kupic to hula-hop?? Bo chyba nie w sportowym...

Gość Izulinka
Moje z dzieciństwa nie jest niestety w stanie używalności;) Koloratka-a co z Twoimi wymiarami?? Dobija mnie moje 75cm..:( Chciałabym się dowiedziec jak u Was z tymi obwodami..

Gość niebieskooka28
ile kosztuje hula hoop? bo chyba tym lekkim dla dzici nic nie zdzialam, prawdA?

Gość Izulinka
No właśnie..I co z tą ceną..? Dziewczyny, plizzz pomóżcie;)

bo macie hula hoopy przeznaczone dla 20kg dziecka.. nie dziwie sie ze spada ;) jak bylyscie male to te hula hoopy byly wystarczajaco dla was ciezkie ale chyba nie trudno zauwazyc ze z wiekiem sie nasza waga zwieksza to tez hula hoop musi byc ciezsze ;) ja mam takie ciezkie i od pierwszego razu jak zaczelam nim krecic nie spadlo mi. mialam tylko problem z kreceniem w druga strone ale juz sie nauczylam ;) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3997248 tu link do tematu jak zrobic hula hoop. powodzenia :)

Gość WZBRESKA
Zacznij używać gorsetów i się codziennie coraz mocniej ściągać.

Gość izulinka jak ty to robisz
do tego wszyscy mi mówią że jestem bardzo szczupła (!!) (uważam siebie za normalną nie szczupłą) może mięśni masz mniej? mięśnie ważą więcej niż tłuszcz!, rób po 100 brzusszków dziennie (i koniecznie z 50 na boki, żeby równomiernie spalić ;-) kiedyś na wakacjach z nudów robiłam

Gość chcę wiosnę
hula hop i do przodu :)

Gość Izulinka
Biodra mam 92, tak jak Ty;) Biust 87:) Tyłek mam ok, taki w sam raz ani za gruby ani za chudy, tylko ta talia:( Jest słabo zaznaczona..75 cm to może trochę przesadziłam, jak się ścisnę to wychodzi 71cm

ja jak wciągnełam brzuch i się na maxa ścisnełam to mam 55 ;p ale tak się nie liczy ;) w sumie dużą różnicę w wymiarach mamy a waga i wzrost jednakowe... ciekawe :)

Gość Izulinka
Ja zawsze miałam takie wymiary..przed urodzeniem dziecka też nie byłam zadowolona z talii, więc to nie przez ciążę...Wiesz, myślę że to faktycznie przez geny..moja mama jest dosyc umięśniona, ale talii prawie nie ma.

aaa jak po ciąży masz taką talię to zmienia wszystko- jest ekstra. ja tam jeszcze przed 20-stką jestem, ale najważniejsze że nie przytyłaś po ciąży a z takiej talii to uważam że możesz być zadowolona w takim wypadku :) pozdrawiam ;-)

Gość Izulinka
Przytyłam 17kg, ale schudłam..;) A myślę że jesteśmy w podobnym wieku, ja mam 20latek:)

Gość kamas
rób a6w to naprawde działa w jakies 15 dni robienia jej spadło mi z talii 5-7 cm. POLECAM!! A moje wymiary to biodra 96 pod biustem 85 talia 72 wzrast 175 waga 74 kg

Hej, Wracam do tematu bo fajny;) Ja zaczęłam ćwiczyć 20 dni temu zdrowa dieta plus ćwiczenia. Ćwiczę hula hop głownie, takim z masażerem. Ćwiczę codziennie 30min do 1h. Marzę o wymiarach zbliżonych do 90/60/90. Największy problem mam z talią - małe wycięcie podobnie jak wy miałyście, nie wiem jak tam wam poszło dziewczyny? Ja miałam wymiary jak zaczynałam przy wzroście 162cm 96 biust/ talia 79/ biodra 103 / i ważyłam 69-70kg teraz biust 91/ talia 74/ biodra 93/ i 65 kg walczę dalej wprowadzam nowe aeroby dietę ciągnę, ale waga stanęła. Wychodzi mi BMI 25, a najlepsze, które mogę uzyskać przy tym wzroście to BMI 19 czyli 50kg, ale szczerze nie wyobrażam sobie schudnąć jeszcze 15kg myślę, że jakbym zrzuciła koło 10kg było by pięknie. Macie dodatkowe pomysły na wyszczuplenie talii??? Jeśli chcecie wiedzieć coś więcej z mojej diety piszcie;)

ja też powoli zaczynam kręcić hula ale odchodzą mi juz chęci.. mam to hula z masażerem i boli to okropnie na początku ale że mam pas to go nakładam ściskam sie ile tylko daje rade i kręce chwilke bo zaraz mi spada troszke ciężkie jest no ale powolutku i sie nauczę dłużej nim kręcic:) a teraz spadam na pierwsza miłośc siadam na rowerek stacjonarny i bede pedałować :P

Gość lamka4
jak wy tym hopem krecicie mi to spada co chwilke :/

mi tez caly czas prawie spadało, ale dzisiaj po raz pierwszy udało mi sie kręcić przez ponad 5 minut bez spadania :D bolało troszke ale zacisnełam zęby i jest okej teraz juz codziennie bede krecic :)

Gość lamka4
slyszlam ze kolo musi miec jakis odpowiedni obwod a wy jaki macie ?

Gość wejherland
hula hop tylko

Ja na początku też miałam problem z kręceniem, ale jak się nauczyłam to teraz kręcę nawet 1h pod rząd i nie spada. Mam siniaki takie fioletowe, ale to normalne przy hula hop z masażerem bo mocno uciska. Ja już kręcę z przerwami 2 lata i póki co nie znalazłam lepszej metody na chudnięcie, którą można by wykonywać w domu i za free no i o każdej porze dnia i nocy bardzo to wygodne myślałam też ostatnio o skakance, a wy próbowałyście skakanki??? Ja z hula robiłam też tak, że np przed ćwiczeniem smarowałam się balsamem na ujędrnianie i i zawijałam uda i brzuszek folią to wówczas też mi spada bo jest śliska powierzchnia i z tym pasem to raczej ciężko ci będzie ćwiczyć może lepiej jakaś cieńka bluzeczka od razu mniej boli, ja się przyzwyczaiłam i nic już mnie nie boli jak kręcę.