Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka niebieska

jak zablokować na nk

Polecane posty

Gość majka niebieska

Jak w temacie, proszę powiedzcie mi. Jak zablokować jakąś osobę, żeby nie właziła na mój profil? Widzę tylko opcję usuń, a można tak zrobić żeby nie usuwać a zablokować?

Gość majka niebieska
nikt nie wie? Prosze powiedzcie.

Majka wchodzisz na dana osobę , którą chcesz zablokowac i w górnym prawym rogu tuz obok "poleć" jest "zablokuj" naciskasz i ta osoba pojawi się u Ciebie na czarnej liście. próbuj i daj znać czy się udało. ;)

Gość ygahjssnhaahajss
a ten ktoś zablokowany, widzi że jest zablokowany??

Gość majka niebieska
no matko, podszywaczy się dorobiłam. :O blue unicorn - dziękuję, już próbuję, znalazłam w profilach czarną listę, ale nie wiedziałam jak kogoś dodać.

Gość majka niebieska
Chodzi o to, że koleś mnie gnębi i podrywa publicznie na naszej-klasie, że znajomi ciągle się pytają kto to itd :O

Gość majka niebieska
Ten chłopak mi właśnie napisał,że chciał żebym mu zrobiła loda. Jakiś pedał chyba, tak jakby nie mógł od razu powiedzieć tylko podchody robi przez tydzień jak jakiś dzieciak, ech faceci :O

Gość majka niebieska
blue unicorn - opcja zablokuj ledwie widoczna. Zablokowanie powoduje usunięcie osoby z listy kontaktów, tak więc na jedno wyszło. Wywaliłam czarnego luda i nie będzie mi zaglądał. Dziękuję blue 🌼 www.fekal.pl - pomyłka w myśleniu, to nie był byle kto, teraz jest, i głupi pizdusiu zablokowałam jednocześnie usuwając, dzięki za twe sympatyczne wpisy.

Jak się kogoś blokuje jest automatycznie usuwany z listy znajomych i nie może kompletnie wejść na nasz profil i nic zobaczyć :) ;) Ale w każdej chwili można taka osobe odblokować . "Wyrok" nie jest dożywotni ;)

Gość majka niebieska
no cóż, ten raczej będzie :) jeszcze raz dzięki za pomoc.

Gość majka niebieska
Teraz tak sobie myślę,że jak on założy inny profil to znowu będzie mógł do mnie zaglądać. Wpadłam na pomysł, że zablokuję wszystkich użytkowników naszej-klasy oprócz moich znajomych :)

Gość monisiakvfvfv
Wie ktos moze jak zablokowac profil na NK ?? nie osobe tylko profil.

Gość gość
pytanie do majki niebieskiej, jak to zrobic, by zablokowac wszystkich uzytkownikow naszej klasy, procz znajomych? Bardzo chetnie zrobilbym to samo. Niestety nie wiem jak. Bardzo dziekuje za odpowiedz.

Gość gość
musisz pojedynczo zablokować każdą osobę która nie jest Twoim znajomym