Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta30*

Pokój dla 8 latki

Polecane posty

Gość marta30*

Witam ,może ktoś doradzi czy sensowne jest urządzenie pokoju dla dziecka w korytarzu który przypomina kształtem pokój .Wynajeliśmy właśnie dom jednorodzinny tzn.całą górę domku jest tam po wejściu do budynku klatka schodowa która prowadzi na nasze piętro ze schodów są drzwi na korytarz i drzwi wejściowe do naszego mieszkania które zaczyna się dużym przedpokojem potem jest wejście do kuchni a z kuchni wejscie do łazienki a z tego korytarza co miałby być pokój dziecka jest jeszcze wejście do drugiego pokoju który byłby nasz.Co myslicie o takim pomyśle bo naprawde za taką kasę nic lepszego nie znajde do wynajęcia.

Gość gfbfgbfbfgbfgb
kazdy sposob jest dobry... jezlei tylko nie bedzie miala przeciagu to lepsze to niz sluchanie w nocy jak rozdice sie kochaja.... uwierz mi... ja to przezylam i dziekuje bardzo

Gość marta30*
Podnosze

Gość Agataaaannnnn
moim zdaniem dziecko powinno miec wydzielony oddzielny pokój, potrzebny do nauki i prawidłowego rozwoju, a wy możecie kupić jakąś ładną sofe rozkładaną i postawić w przedpokoju

Gość marta30*
No ,ale to będzie odzielny kąt dla córki przedpokój jest o wymiarach 2,5 m na 3,10 m spokojnie zmiejści sie łóżko i biurko z regałem..

sensowne :)....o wiele lepsze niz korzystanie z wielkiego przedpokoju a gniezdzenie sie we trojke w jednym pokoju .... jesli jest miejsce na spanie i nauke to pomysl jest jak najbardziej ok :)

Gość marta30*
Dzieki za podpowiedzi pokoik już urządzony córcia zadowolona a pokoik wygląda super.Pozdrawiam.