Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadsadsa

co ile dni myjecie włosy?

Polecane posty

Gość sadsadsa

Gość sokoro
co drugi dzień

Gość co tydzień
bo biorę aknenorminna trądzik i włosy się w ogóle nie przetłuszczają

codziennie rano przed wyjsciem do pracy :/ a jak czasem zdarzy mi sie nie umyc to czuje sie brudna:P meczy mnie tylko to poranne wstawanie bo nie uzywam suszarki zeby za mocno wlosow nie zniszczyc...

Gość Kocyk
Codziennie,chcąc nie chcąc.

Gość kotka222
co 2 dni a moje pytanie; ile mniej wiecej wlosow wam wypada podczas mycia wlosowi w ciagu dnia??

Gość sadsadsa
ale z was brudasy skurwysyny, co się myjecie rzadziej niż raz dziennie :o

do autora tematu: mi tez czesto sie nie przetluszczaja bo biore podobne srodki na tradzik ktory hamuje rozwoj gruczolów lojotokowych, zatem w tym przypadku myjesz wlosy kiedy czujesz ze powinnas a nie codziennie czy co dwa dni, mnie na lekcjach dotyczacych wygladu w szkole uczono ze myje sie wtedy gdy sa przetluszczone wiec moze to byc raz w tyg albo czesciej!! to zalezy od Twoich wlosow!!

do MASKOPATOLA!!! i innych niezorienotwanych!!! otoz zmienianie majtek a mycie wlosow to inna sprawa!!!!! ja pamietam ze kiedys na lecjach nauczyciel zapytal moja kolezanke co ile dni myje wlosy i odpowiedziala ze codziennie!!!! dostala pale bo myje sie je wtedy gdy tego potrzebuja i nie ma reguly ze codziennie jak branie prysznica czy zmienianie bielizny!!!! to zupelnie inna sprawa!!!! bo np. higiena miejsc intymnych powinna sie odbywac 2 razy na dzien: wieczorem i rano, co innego mycie zebow_po kazdym posilku itd. mowiac o innych brudasy trzeba najpierw sie zastanowic nad swoja higiena!! przestrzegasz ja tak jak powyzej?? cynicy!!!