Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumna posiadaczka

Jak mozna prowokowac biustem?

Polecane posty

Gość dumna posiadaczka

Mam 18 lat i dosc duzy biust 70E/F. Mam pytanie do doswiadczonych kobiet: co zrobic, jak sie ubrac itd. zeby go wyeksponowac i spowodowac podniecenie u chlopcow. Moze to co robie wyda Wam sie dziecinne ale uwielbiam piersiami prowokowac chlopakow z klasy, lubie gdy patrza mi sie w dekold i nie wiedza co zrobic. Zapytam wprost co zrobic zeby ktoremus stanal ale nie zorientowal sie ze robie to (prowokuje go) specjalnie Nie musza byc tylko piersi, moze byc jakies zachowanie czy nie wiem, moze ktos ma jakis pomysl I mezczyzni jak tu sa prosze o wypowiedzi: co Was podnieca??

Gość dumna posiadaczka
Ale moze tu ktos zna inne sposoby jeszcze :P

Gość Borys Władimirowicz
dumna posiadaczka- ale liczysz na tzw. Hiszpana zy beszcelnie chesz ich podpuszcac ??

dla większego zainteresowania możesz też rozpowiadac na lewo i prawo, ze twoje sutki są tak wrażliwe, ze potrafią przepowiedzieć deszcz :classic_cool:

Gość dumna posiadaczka
Chce ich beczelnie podpuszczac i czekac na ich reakcje:P

Moim skromnym zdaniem lepiej zalozyc jakas fajna bluzeczke na guziczki, skoro juz tak chcesz prowokowac.. odpiac jeden, moze dwa...zeby bylo troszke widac... ale nie za duzo, niech facet sam sie domysla :) A nie tak od razu piersi na wierzch.. podajesz sie gotowa na tacy :)

Gość asdasd
zaciagnij do kibla i pokaz cycki, poocieraj sie nimi o kolesia a pozniej sie zmasturbuj, moze Ci przejdzie... bycie seksowna i bycie kurwiszczem to dwie rozne sprawy.

Gość lakier drzewny
pomyśl co będzie za kilka lat prawo ciążenia działa 70e/f to będą wory

Gość bccbc
nie ma to jak w szkole robic z siebie kurwe :D pewnie ryj masz jak paszczak to cyckami chcesz nadrobic ,idz na dyskteke i tancz w samym staniku -tam to jeszcze ujdzie.

Gość dumna posiadaczka
Widze ze niektorzy tu usiluja nadrobic swoje braki tu i owdzie skoro twierdza ze dziewczyna z duzym biustem musi byc brzydka:P

Gość papryczka12
adyz wez je zarzuc na plecy i zrob taniec erotyczny pod tablica:P

Gość dumna posiadaczka
Dowcipnisiom juz podziekujemy :D

Gość dobra juz.......
ale po co masz prowokowac, chlopcy w wieku 18 lat mysla o jednym ;) i na oewno dobrze widza twoje tzytzki bo takich sie nie na niezauwazyc wiec kazdy z ktorym rozmawiasz na pewno gapi ci sie w dekolt duzy biust przyciaga wzrok, sama wiem, jestem kobieta hetero ale jak widze kobiete z duzym biustem to i tak wzrok sam zbiega na jej biust :P :P w przyszlosci moze bedziesz to przeklinac gdy ludzie beda najpierw widzieli twoje cycki a potem ciebie :P a kazdy facet bedzie myslal tylko o twoich cyckach ;P a specjalne pokazywanie w tym wieku cyckow jest zalosne

Gość zalamany tatus
moj konkurent kochanek zonki omamil moja zone dluzszym penisem i grubszym portfelem ;(

Gość mialam to samo/