Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia89

Najlepsze prezerwatywy

Polecane posty

Gość niunia89

Na jakich prezerwatywach najbardziej sie zawiedliście a jakie polecacie?

Gość niunia89
heh czyli nikt tu nie używa prezerwatyw:P hehe

Gość taka asabina
to zalezy tez od umiejętnosci i sposobu zakładania , ale z własnego doswiadczenia polecam new carres (ale bez srodka plemnikobójczego) bo on osłabia lateks i wcale tak skutecznie nie zabija plemników , ale sa dobre gumki z tej serii , wbrew pozorom. oraz prezerwatywy "taboo" od 3 lat uzywamy z partnerem takich a pękła na z durexa :O , ale moze akurat była zle załozona hmmm niewiem , ale akurat były dni niepłodne

Gość ona 20
mi nigdy jeszcze nie pękła prezerwatywa ani z durexa ani unimil. A polecam Unimil ultra safe

Gość euda
kiedy poznałam sie z moim mężem (szczeniackie lata kiedy codziennie jechało sie pod lasek) ;-) stosowaliśmy wiele wiele rodzajów gumek - przy czym 2 razy pękły nam UNIMILE :/ niestety mam do nich uraz . Ale zdały egzamin Durexy i te moge wpisać na liste z pozycją numer 1 ! Z Durexów niech mówią co chcą ale Performa naprawde opóźnia wytrysk i nie osłabia on lateksu ;) Uwialbialismy Conamore są fajne kolorowe i pachnące i prążkowane :) I nie pękła ani raz ;-) NO ALE NAJLEPIEJ TO WIADOMO BEZ :D