Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina955

Chodzi o pierwszy raz...

Polecane posty

Gość karolina955

A więc, zastanawiam się kiedy wy przeżyłyście swój pierwszy raz? W jakiej pozycji? Czy was bolalo? Uzywalyscie prezerwatywy czy bez? jesli tak to jakich? Dzięki za odp, jestem ciekawa poniewaz niedlugo planuje ze swoim chlopakiem zaczac wspolzycie.

Gość Looooooooooool
to ty z pierwszej gimnajzum?! DO NAUKI KASZALOCIE

Gość karolina955
żalll ja mam 17 lat... :/

ja miałam 17,5 jak miałam swój pierwszy raz,nie bolało,krew się nie lała ale milej wspominam późniejszy sex niź ten przereklamowany pierwszy raz. koniecznie pamiętaj o zabezpieczeniu

Gość ******** ******..
mając 20 lat po o wieeeeeeeeeeeeeeele za krótkim stażu z tym chłopakiem pozycja chyba dość powszechna jak na 1. raz: leżysz na plecach, najlepiej poduszka pod krzyżem i on próbuje w Ciebie wejść bolało, i było 0 przyjemności - ale to nie reguła oczywiście, że użyliśmy prezerwatyw- za 1. raz też możesz wpaść !!! ale nie wiem jakie to były- zadbał o nie chłopak ile masz lat?

Gość ******** ******..
co do krwawienia to było i to jeszcze przez około tydzień- ale większe tylko pierwszego dnia, potem raczej plamienie

Gość karolina955
Dziękuję za odpowiedzi :) Ja mam 17 lat a ten link co podał ktorys urzytkownik to, to nie ja pisałam... Ktoś podstawil sobie takiego samego nicka jak ja mam :/

Ja też się kochałam z chłopakiem gdy miałam 17 lat. To było po pół roku razem... chociaż ciągle z nim jestem, uważam, ze mogłabm poczekać dłużej.. bylo w pozycji klasycznej... było cieżko, nieporadnie... obydwoje byliśmy pierwszymi partnerami... Jasne, że z gumką, durex classic.

a i nic mnie nie bolalo, a ni nie leciała mi krew. Ale błone chyba przebił mi wcześniej palcem. Przyjemność nikła - stres... No i sie zacisnęłam... :P