Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extra87

wstyd czy atut

Polecane posty

Gość extra87

mam 22 lata i jestem dziewicą czy to wstyd? wszyscy znaja dzisiejsze nastolatki byle gdzie byle z kim!!!! a ja chce z tym jednym jedynym !!!!!!!!!

Gość Dermiaa07
zaden wstyd, wstyd to jest sie puszczac z kolegami lub kolezankami, np dziewczyna kochała się z kolegą czy nie znajomym albo chłopak ktory kochał sie z kolezanka czy nieznajomą itp .. nie masz sie czego wstydzic, puszczalskie lachony moga Ci poazdroscic;)

Gość extra87
boję sie ze kiedyś facet pomyśli że ze mna jest coś nie tak skoro jeszcze tego nie robiłam :-(

Jesli Cie będzie kochac to nic złego nie pomyśli... wiesz mi / facet jestem/

Gość dobrze że nie napisałaś
o dziewictwie w temacie bo zaraz zławił by sięprawiczek i kropka i zaczął pieprzyć o wartościowych dziewicach, seksie analnym i obrzydzeniu przez takich wspaniałych prawiczków jak on do niedziewic :classic_cool:

Gość Dermiaa07
facet to facet, mysli penisem. a jak jakis zle pomysle znaczy ze nie jest Ciebie wart :)

Gość no to raczej nie masz szans
"a ja chce z tym jednym jedynym " bo nie ma tych jedynych... jak będziesz miała masę szczęsia to może trafi ci sie odrazu idealny związek na całe życie ale marne szanse :D raczej sie zakochasz prześpisz, rozejdziecie się i okaże się że jednak nei będzie tylko z tym jedynym i druga sprawa to jeżeli wylądujesz w długim związku z pierwszym facetem to w końcu będziesz chciała sprawdzić z innym :classic_cool: na razie cię nei ciągnie bo nie wiesz jak sex wygląda :D

nie wstyd ale zastanawiam się jak w dzisiejszych czasach się uchowałaś?? ciągle się słyszy o coraz to młodszych panienkach zaczynających współżycie. ja miała 17,5 roku jak miała swój pierwszy raz. Pamiętaj tylko żeby to zrobić z wartościowym chłopakiem który nie opowie na forum publiczny w szkole domu i znajomym że zaliczył dwudziestoparoletnią dziewicę, no bo jednaj jest to rzadkość, ale młoda jesteś wszystko przed tobą wiec nie daj sie namówić na sex tylko dlatego że koleżanki dawno mają to za sobą

Ani to, ani to. Za to stanowczym plusem jest to, ze nie sypiasz z byle kim :)

Moim zdaniem to jest zdecydowanie atut :-) Głowa do góry :-)

Gość A T U T
brawo !