pączkowa 0 Napisano Luty 20, 2010 Mi sie dopiero pokazały jak napisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Luty 20, 2010 Wygląda na to tak ... żeby zobaczyć co się napisało trzeba napisać jeszcze raz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Luty 20, 2010 a jednak nie ... nie widać :o ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Luty 21, 2010 Widac widac. i cale szczescie... Paczkowa, obadalam ta stronke- bardzo fajna. No i napewno tam wchodza tylko kobiety ktore chca pogadac a nie wsadzic bez sensu swoje 5 groszy :) Ja juz po kapieli, wysmarowana oliwka czekam az wsiaknie i trzeba sniadanko zjesc. katarek pieknie mina. Tylko nos obdarty czerwony zostal :D Ale grunt ze moge oddychac jak czlowiek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Luty 21, 2010 dziewczyny zapraszam was na swietna lekture TERMIN WRZESIEN 2010 na forum ciazowym. Cofnijcie sie tak gdzies do czwartku i poczytacje. ja tam noromalnie nie wyrobie!!! Az mnie nosi... Jak bedziecie mialy chec to poczytacje... Zwroccie uwage na wpisy osoby o niku mysza... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Luty 21, 2010 A ja piekę babeczki z budyniem :) Czasem zdarzają się takie wynalazki ... i nie wiadomo, czy to specjalnie piszą takie bzdury, czy na prawdę coś w główce nie tak sie poukładało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kate1025 Napisano Luty 21, 2010 a my za chwilkę mamy gośći (tesc tez wrrrrrrrr) Nowa bardzo interesujący przypadek tej dziewczyny , i to jeszcze ze Śląska no nie!!! dziewczyny jak chcecie założyc gdzies nowy topic to wklejcie potem linka ja dołącze do was ok? bo ten temat umiera, troszkę nas za mało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala30 0 Napisano Luty 21, 2010 Nooo Malysz sie pokazal! Medal nie ominie! Nosze pas i powiem,ze jest super! Juz tak nie cierpie.Troszke boli,ale da sie wytrzymac. Dziewczyny,niebawem musimy poleciec z mezem do Bulgarii.LATAC MOZNA DO 36 TYG? slyszalam,ze do 32tyg....i zglupialam bo w koncu nie wiem. Jej Paczkowa to ty za 4 tyg juz mozesz rodzic!!! Jak ja wam zazdroszcze!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Luty 21, 2010 Mala ja sie nie znam na lataniu wiec nie powiem :D Paczkowa no to masz misje do wykonania... Stworzyc nowy temacik na tamtym forum i nas wkrecic... My sie zalogujemy i juz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Luty 21, 2010 Oki zaraz zacznę działać :) Co do latania to nie mam pojęcia ... A no dziś wybiło 60dni do terminu porodu a wiadomo, można urodzić wcześniej ... niedługo zabiorę się za pranie i prasowanie :) Dziś kupiłam Oleczkowi 100 SPIRYTUSU będziemy dodawać do mleczka na dobre spanie :) .... nie no żart oczywiście, a spirytus do zrobienia mikstury do pępuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Luty 21, 2010 http://www.benc.pl/grupy/forum/151/watek/586465/pogaduszki_ciezaroweczek_i_mlodych_mam/ Oto link do naszego nowego miejsca pogaduszek ;) ... będę tam występowała jako SZAFIRKA ... bo już miałam tam konto i nie chciałam kasować i zakładać nowego ... mam nadzieje, że nie sprawi wam to kłopotu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczekujaca 85 Napisano Luty 21, 2010 to dziewczyny powodzenia! ja chyba nie znaje dla siebie forum:) bo albo juz dzialaja ze wspomaganiem zaplodnienia...albo jak wy juz rodzic bedziecie:) aja ....hm no nic pozostaje mi czekac, papapa;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Luty 21, 2010 Oczekująca będzie oki na pewno się uda ... zawsze możesz z nami pisać mimo wszystko ... a jeśli chcesz znaleźć jakieś bratnie duszyczki które mają takie same problemy jak Ty to proponuje Ci forum www.nasz-bocian.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Luty 21, 2010 Zameldowalam sie na nowym forum... troche mi to zajelo. A myslalam, ze jestem bardziej bystra :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Luty 21, 2010 Paczkowa, ale znajac zycie i mnie to ja juz sie nie przestawie i dla mnie juz na zawsze bedziesz PACZKOWA... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość O- Napisano Luty 21, 2010 http://www.gangsters.pl/index.php?polec=5332 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agbr 0 Napisano Luty 21, 2010 oczekująca- ja też się staram, od roku. JEstem po większości badań i nic. A Wy dziewczyny nie płaczcie- Wasz topik się bardzo dobrze rozija, nie zamykajcie go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala30 0 Napisano Luty 22, 2010 Zalogowalam sie,pozniej z tego wyszlam i nie moge sie ponownie zalogowac!! juz pierdolca dostaje!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Luty 22, 2010 Mala spokojnie... bez nerwow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala30 0 Napisano Luty 22, 2010 Mecze sie z tym cholernym logowaniem i nic!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Luty 22, 2010 Mala podaj dane jakie chcesz ja ci zaloze ty tylko wejdziesz na swoejgo meila i potwierdzisz rejestracje Dane wysli mi na mojego meila czyli nik haslo do nika i meila :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Luty 22, 2010 albo masz moj nr gg 559564 i napisz mi na gg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala30 0 Napisano Luty 22, 2010 Udalo sie! popierniczylam login.TERAZ TAM JESTEM ''KIM'' poznacie mnie po fotce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala30 0 Napisano Luty 23, 2010 tu sie nic nie dzieje??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Luty 23, 2010 .... moze juz nie bedziemy tu pisac... Ale znow tu jestesmy w starym skladzie a tam mozemy tez byc :) Jednak juz wiemy o sobie wiecej niz z tamtymi dziewczynami. Ale wogole watek sie rozkrecil. Nie wiedzialam, ze taki odzew bedzie... Ja jeszcze troszke odpoczywam..., jutro powrot do pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala30 0 Napisano Luty 24, 2010 bez nas ten topik zamilknie,chyba ze nowe staraczki wezma sie w garsc;) na tym nowym bardzo mi sie podoba! tam jest ''akcja'' :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kate1010 Napisano Marzec 15, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Marzec 15, 2010 Widzę, że czasem któraś z Was Tu wpadnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Marzec 15, 2010 ten topik zawsze zostanie w moim Tu byly nasz poczatki... A moze fifi sie odezwie, co u niej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fifi 140000 Napisano Marzec 15, 2010 Witajcie!:) Długo nie pisałam bo po porstu nie mam czasu:/ Widzę, że przeniosłyście się na inne forum... szkoda... Mam nadzieje jednak, że od czasu do czasu coś i tu npiaszcie co u Was. U mnie dość ciężko... Dużo pracy, dużo rzeczy do opanowania... ale jakoś próbuje się odnajdywać w tej nopwej sytuacji. Minął już miesiąc w zeszły poniedziałek odkad pracuje. Jestem małym trybikiem w wielkiej korporacji, gdzie z człowiekiem i jego zdaniem czy potrzebami nie koneicznie się liczą... Warunki socjalne super - to jeden z plusów, to że czegoś nowego się nauczę oczywiście też. Programy komputerowe na których pracujemy już opanowałam, przepisów i procedur ciągle się uczę, sporo w tym zagadnień prawnych i komuś po prawie na pewno jest łatwiej to wszystko opanować... Są plusy i minusy jak to w życiu... Ale zawsze tzreba starć się w każdej sytuacji dostrzec jakąś jasną stronę:) Pozdrawiam Was cieplutko i życzę zdrówka i sił w pokonywaniu codzienności, już niedługo w powiększonym składzie... Swoją drogą ten czas pędzi jak oszalały, nawet nie wiem kiedy mija tydzień za tygodniem, dlatego planu powiększania rodziny też nie odkładam niewiadomo na kiedy... Trzymajcie za mnie kcuki! Z góry dzięki. Trzymajcie się i piszcie co tam u Was raz na jakiś czas w wolnej chwili tu luknę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach