Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o moim przypadku

co sadzicie o tym?

Polecane posty

Gość o moim przypadku

kochalismy sie bez zabezpieczenia w samym srodku owulacji, jednak nie zaobserwowalam wtedy u siebie sluzu plodnego. tzn. bylo bardzo duzo sluzu, ale byl bialy i gesty, a taki chyba nie sprzyja zaplodnieniu? czy mimo to moge byc w ciazy, czy raczej to niemozliwe?

Gość o moim przypadku
blagam!!!:(mial ktos taki przypadek?

hmm, kochałaś się w środku cyklu bez zabezpieczenia i się pytasz, czy możesz być w ciąży? J A S N E, Ż E T A K ! ! !

Gość ahajaaaa
gryzelda pisze ze kazdy jest w ciazy bo sama est w ciazy matka polka o_O

Gość hihihehe
jesli bylas na przyklad dzien badz dwa przed owulacja, to plemniki mogly sobie przetrwac.. i jest duza szansa na ciaze

:D ja i matka polka :D:D:D a to dopiero ale jak się współżyje bez zabezpieczenia w środku cyku, to pewnie, że można zajść. Tak właśnie się robi dzieci :P

Gość dorcia33
Kolejna idiotka...

Gość o moim przypadku
no dobrze, ale co ze sluzem? nie bylo plodnego przezroczystego sluzu! a chyba tylko taki sprzyja zaplodnieniu, w innym plemniki gina. a ja mialam sluz bielutki i gesty niemal jak budyn. w tak gestym sluzie chyba zaden plemnik nie ma szans przetrwania...?

heh, tak sobie to tłumacz :P poczekaj na dzień spodziewanej miesiączki i zrób test nie musiałaś zajść, ale mogłaś

Gość o moim przypadku
bo gdzies ostatnio czytalam, ze jest cos takiego jak niesprzyjajacy sluz, i ze tylko w tym przezroczystym, rozciagliwym i slizkim plemniki moga dotrzec do komorki jajowej... ze w gestym nie moze dojsc do zaplodnienia... juz sama nie wiem jak to jest:O

Gość po to jest sluz
Sluz: ma on wiele funkcji np zmienia zabojczy dla plemnikow kwasny odczyn pochwy na zasadowy, dostarcza plemnikom substancji odzywczych, umozliwia plemnikom przetrwanie w dobrej kondycji kilku (5 a nawet wiecej) dni w kryptach szyjki, umozliwia dojrzewanie i przemieszczanie sie plemnikow z pochwy w kierunku komorki jajowej. masz spora szanse na to, ze zaszlas

idź lepiej do ginekologa zamiast trwonic nerwy na głupoty.

Gość o moim przypadku
no ale kazdy sluz tak dziala? bo ja slyszalam, ze tylko ten plodny!!! a moj wtedy wygladal jak calkowite przeciwienstwo plodnego!!! przeciez w gestym sluzie jak te biedne plemniczki dotra gdzie trzeba? :O

Gość o moim przypadku
heeelp!!! :(

Gość o moim przypadku
akurat ciaza ucieszylaby mnie. i po cichu na nia licze... ale jestem oglupiala, bo naprawde czytalam, ze gdy sie ma bialy gesty sluz w obfitych ilosciach, to nawet gdy przypadaja dni plodne, do zaplodnienia nie ma szans dojsc. i dlatego chcialabym, aby ktos sie wypowiedzial, kto byc moze tak mial jak ja, albo kto zna inna teorie na ten temat. bardzo prosze o wypowiedzi...

hahhahaha nie było mnie kilka dni a tu ciągle wesoło na Kafe :P

Gość o moim przypadku
smarkula a co w tym smiesznego?:O pytam bo mam watpliwosci, a jak nie znasz odpowiedzi na moje pytanie, to przynajmniej siedz cicho i sie nie smiej:Obo ja sie z ciebie nie wysmiewam:O

Gość a jakiej ty pomocy oczekujesz
?

Gość a ja tak.........
ja zaszam jak mialam taki sluz jak ty..........

ja odkąd pamiętam mam właśnie taki gęsty budyniowaty śluz w dniu owulacji. więc nie ma co sobie tłumaczyć, czy jest sprzyjający czy nie, po prostu taki jest i żadnych specjalnych właściwości ochronnych nie ma. prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży, jest dosyć wysokie.

w jednej madrej ksiazce jest napisane tak: ze nie ma sluzu typu NIEPLODNEGO!!!! Jezeli z suchego masz uczucie wilgoci, cos tam z ciebie wyplywa, to jest to okres plodny.......Ja zaszlam w ciaze na samiutkim poczatku okresu plodnego, gdzie zupelnie sie nie spodziealam :-)

Gość o moim przypadku
a mi to rybka - a ty jestes/bylas w ciazy?

Gość o moim przypadku
karolina m - podnioslas mnie na duchu i dalas nadzieje:)oby miesiaczka juz nie przyszla... wszystko sie wyjasni pojutrze:)

Gość mozesz miec
CIĄŻA JAK BYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja mialam slodki
o jakim smaku był te śluz, bo jeżeli gorzki to nie jesteś w ciąży.