Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajjajajajja

czy marzenia sie spelniaja??

Polecane posty

Gość anoona
:-) ja też życzę żeby twoje marzenie się spełniło!

Gość ladygaga30
moje jak do tej pory NIE!!!

Gość jajajajjajajajja
a wierzysz w nie i czekasz? czy raczej sie poddajesz?

Gość marzymy.pl
wejdz i się przekonaj ile osób spełnio swoje marzenia

Gość 007tytus
Właśnie miałem tak nie raz,że spełniały mi sie marzenia ,nie tyle niemożliwe,ale mało prawdopodobne! Dlatego wierze w cuda! I dzięki temu udało mi się wiele rzeczy za które bez wiary w cuda wcale bym się nie wziął.... Każdy człowiek może być wielki!

Gość czarnula210
ja nie wierze w marzenia tylko w cuda, kilka już się zdarzyło w moim niekrótkim zyciu

Gość jajajajjajajajja
:) och ale jak sprawic zeby sie spelnily?

Gość wstawiona..ona..
pokochać bez lęku i do końca..

Gość jajajajjajajajja
kocham ale on chyba nie. a nawet jezeli tak to nie chce by za mna... uwaza ze milosc to bol

Gość jajajajjajajajja
tytus co osiagnales? i co robiles? czy wierzyles czy ciezko pracowales na to? myslales pozytywnie? a miales tez chwile zwatpienia?

Gość ajajajajjjajjaja
a komu spelnily sie marzenia i ma na to recepte?

Gość tak marzenia się spełniają
dlatego trzeba bardzo uważać - bo nie zawsze to, o czym się marzy - wychodzi nam na dobre w ostatecznym rozrachunku. A jak to robię - żeby się spełniły? Po prostu bardzo chcę i po jakimś czasie to dostaję.

Gość ajajajajjjajjaja
o tym intensywnie? czy tylko chcesz i to wystarczy? czy robisz cos w tym kierunku zeby to sie stalo? czy polegasz na tym co sie dzieje samo?

Gość kartka papieruuuu
spelniaja sie, ale trzeba o nie walczyc. BARDZO walczyc podkreslam. nic sie nie spelni za darmo. wierz mi, ze marzylam o czyms pare lat i to byly marzenia baaaardzo płonne i prawie niemozliwe, po kilku latach - przez przypadek - zaczely sie spelniac. tylko ze potrzeba cierpliwosci i duzej determinacji...nie kazdy to potrafi.

jak walczyc?? starac sie na sile je spelnic nawet jak wszystko wydaje sie przeciw?

Gość anastazjaaaa
Marzenia się spełniają. Wierz czarownicy. :)) Ale niech Twym marzeniem nie będzie ten konkretny facet. Odpuśc. Skąd wiesz, co za rogiem i progiem? Może lepsze ciacho?? :)) Może zacznij marzyc o.... tej najlepszej rzeczy dla Ciebie, ajajajajajja cz\y jak Ci tam? Skąd wiesz NA PEWNO, że to ma byc ten właśnie> My widzimy tylko częśc łańcucha wynarzającego się z otchłani, ot, parę ogniw. Wczoraj, dziś, ew, jutro A Los - wszystko. Pozwól się nieśc fali i ufaj :))

Gość ajajajjajajajaj
dzieki to bylo bardzo budujace:) wiec nie mam sie zamykac na niego?? a moze jak sie otworze na innych to on umknie mi?? i lepiej sie skupic na zdobyciu jego??

Gość anastazjaaaa
oj, otwórz się na SIEBIE, na swoje potrzeby po prostu. wyobraź sobie, że położyłas się na plecach, na wodzie, fale Cie lekko kołyszą, nigdzie się nie spieszyz, ot, płyniesz, w swoim zaślepieniu jesteś przekonana, że Twoje szczęście- to on. A to wcale tak nie musi byc. Wiele razy tak miałam, że tak baaaardzo baaardzo chciałam-czegoś. Dziś, cierpnie mi skóra, gdy pomyslę, co by było gdyby... te życzenia się spełnły. Jest nawet takie powiedzenie- jak Bogowie Cię nie kochają- spełniają Twoje życzenia....

Gość ajajajjajajajajjaja
marzenia sie spelniaaaaja tylko bardzo bardzo bardzo mysl o nich mysl, wszystko co tylko chcesz moze sie zdarzyc dzis ciagle chodzi mi poglowie majka jezowska ze swoja piosenka;P

Gość ajajajajajjjajajaja
ale mam dola. moje marzenie wydaje sie dzis nierealne:(

Mnie tez sie spełniło juz dwa razy cos co wydawało sie nie do spełnienia.Ale potrzeba do tego ogromnej wiary i czasem trzeba troszeczkę tym mrzeniom pomóc.

Gość ajjajajjajajjajja
a on ma na nk zdjecia z inna:(:(

I co z tego , że ma zdjecie z inna? To jeszcze o niczym nie świadczy. Mój facet też miał jak go poznałam zdjecie z jakąs tam laską na nk, mimo to umówił sie ze mną. Potem okazało sie , że to stara znajomosc z wakacji, koleżanka i nic poza tym. Wkleił i teraz jakos głupio mu to wyrzucić. Gdybym wtedy ogladajac te fotki pomyslałam jak Ty ,to pewnie ominęło by mnie spełnienie mojego marzenia :) Walcz dziewczyno!

spełniają się zależy jeszcze od myślenia jak pozytywnie myślimy to to te dobre się spełniają a jak negatywnie myślimy to te złe się spełniają np 13 to pech a dla mnie to szczęśliwa liczba wszystko zależy tez od nastawienia

Gość ajajajajaja
hej hej hello

Gość ajajajajajjajajaja
hmmm no i stalo sie napisal ze zakochal sie w kims innym... no i co teraz? czy jest szansa na to ze pokocha mnie?

Gość ajajajajajajajjajajaja
a jak to zrobic??