Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajjajajajja

czy marzenia sie spelniaja??

Polecane posty

Gość ajajajjajajajajja
zakochal sie w innej... czy mozna go jeszcze \'wygrac\'??

Gość ajajajajaja
jaki macie patent na spelnianie marzen?

Gość ...hmanah
Moje marzenie spełniło się po kilku latach . Przez 3 miesiące byłam bardzooooo szczęśliwa. Niestety dokładnie po 3 miesiącach wszystko prysło jak bańka mydlana. Zostawił mnie nie potrafiąc powiedzieć mi tego prosto w oczy. Już nigdy nikomu tak nie zaufam :(:(

Gość celuloza
marzenia marzeniami :)

Gość ajajajjaajjajaj
ale zawalilam taka mialam okazje a udawalam ze go nie widze. kretynka

Gość atenka-p
oj spełniaja się... Choc uważam że niektóre marzenia powinny pozostać tylko marzeniami.... Mi się spełniło kilka..

Gość eli_87
mi sie jakoś nie chca spełniać ;( Może to będzie wyjątkowe i się spełni? ale to marzenie jest związane z kims wiec sama nie dam rady go spełnić ... Mam takie dziwne odczucie w miedzyczasie... serce mówi mi ze będzie dobrze, a rozum ze to koniec

Gość skolowana
oczywiscie ze sie spelniaja!!! kazda intensywna mysl znajdzie odzwierciedlenie w rzeczywistosci niewazne czy bedzie dobra czy zla. Nasza podswiadomosc nie odroznia czy cos jest dla nas dobre czy zle po prostu to realizuje. W moim zyciu i jedno i drugie mialo miejsce z tym ze te mysli ktore mialy zwiazek z jakims strachem niepewnoscia itd czyli to czego sie obawialam realizowala sie bardzo szybko natomiast na realizacje tych pozytywnych marzen musialam dlugo czekac. Na jedno musialam czekaz az 10 lat ale sie spelnilo :). Doswiadczenie uczy zeby wyrzucac te negatywne mysli od razu i nie pozwolic im "zakielkowac" w naszej podswiadomosci. A jesli chodzi o bycie z druga osoba. Nalezy raczej afirmowac swoje szczescie i to jakiego partnera chcemy miec przy sobie. Jesli dana osoba spelnia ze tak powiem te warunki i to ona da nam szczescie to w koncu z nia bedziemy ale jesli to nie jest ta osoba to los tak sprawi ze zniknie z naszego zycia. Wazne zeby afirmowac Nasze szczescie bo jesli bedziemy mysleli tylko o byciu z ta osoba to mozliwe ze sie spelni ale niekoncznie ta osoba da nam szczescie!!.

Gość o tak lub nie
deczko zawile napisane ale zgadzam sie z tym

Gość fasolowa panienko
a dlaczego takie stanowcze nie ?

Gość Onaa_z_marzeniami_
moim marzeniem jest...zostać slawną..wiem ze to przeciez jest marzenie wieeeelu ludzi, ale mi tak bardzo zależy. Ja kocham spiewac. Ale ogromnie nie wstydze:( I nie wierze w swoje marzenie. Wiem, że sie nie spełni. A napewno nie w Polsce. I powoli pogadzam sie z tą myslą...

Gość jojojojojojjojojjojj
Spełniają! a potem dostajesz ogromnego kopa i odechciewa Ci się wszystkiego.

Gość skolowana
"nie tak jak sie tego oczekuje" bo marzenie musie byc dobrze sprecyzowane. Ja juz wiem z doswiadczenia ze nalezy marzyc z dokladnoscia co do szczegolu. Brzmi dziwnie ale taka jest prawda. Ja marzylam o czlowieku ktory by mnie zrozumial byl tak postrzelony jak ja itd... i sie w koncu pojawil, tyle ze rozwodnik z przezyciami i z obowiazkami w stosunku do dziecka. I co moge powiedziec spelniaja sie marzenia ale czy o takiej sytuacji marzylam.... zdecydowanie NIE...zapomnialam w marzeniach dodac bez zobowiazan... maly szcegol a potrafi duuuuzo zmienic. To taki przyklad podalam....jest ich wiecej dlatego teraz afirmuje juz sczegolowo :P

Gość kofam was
jeśli marzenia są dobre i nikogo nie krzywdzą to się powinny spełnić polecam książke the secret no albo film dowiesz sie wszystkiego :)

Gość do skolowana
masz racje kobito bo tak faktycznie jest ;) ci co stosują i wierzą w PP wiedzą jak marzenia działają

Mnie się spełniły dwa teoretycznie niemożliwe a takie, od których zależało dalsze moje życie ;]

Gość lulk.a
Czasami tak,czasami nie...wiadomo...tak to w życiu bywa... Ale chyba nigdy nie wolno nam przestać wierzyć...choćby dla zasady;) Moje najwieksze marzenie sie nie spełni,ale życzę Wam powodzenia w spełnianiu swoich marzeń.

Gość jestem pizdusiem
jest masa literatury i filmów dla niedowiarków ja wam też powiem warto mieć marzenia kochani

Gość dotor_house
Marzenia same sie nie spelniaja, a jak ktos czeka na spelnienie marzenia jak swinia na grzmot, to nie ma wiekszych szans na spelnienie takiego marzenia.

Gość świnia czeka na grzmot
a czemu ma czekać świnia na grzmot a jak czeka na ten grzmot to w jakim celu ??

To tylko przenosnia :) Wlasnie swinia nie wie po co czeka i na co czeka. Chodz o to, ze marzenie nie spelni Ci sie samo tylko musisz dzialac odpowiednio i troche pomoc temu marzeniu ;) Np. moim marzeniem (hipotetycznie) jest miec 1 mln zlotych. Nie spelnie tego marzenia jesli bede siedzial w fotelu i czekal az mln spadnie z nieba. Marzenia trzeba rozbic na mniesze czesci i wolno realizowac :)

Gość lulk.a
doktor_house,tutaj akurat muszę się z Tobą godzić... ale każde marzenie jest inne i wymaga odpowiednio dobranych kroków do jego realizacji. Np. "moim marzeniem jest być z "..lecz jeśli Artur jest szczesliwie zakochany w innej?wtedy..sucks...lipa.

Gość grzmocąca świnia
a dobranoc a co z marzeniami???

Gość lulk.a
z marzeniami....nadal są tylko marzeniami;) jakie to smutne..

Gość takie łooo
a co jak świnia pomarzy o grzmoceniu sie z drugą świnią

Gość dziurawe majtasy
dobranoc kochani