Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już sama niewiem

poradźcie coś

Polecane posty

Gość już sama niewiem

jestem z facetem 2 lata i troche, niedawno okazało się ze jego 20 letnia siostra cioteczna wpadła z jakimś tam gościem,którego też znała krótko, nie zdała matury ani nic (dalsze szczeegóły pomijam) ja jej nie znam nawet, a jej nie trawie,jest dziwna, wogóle jej rodzina jest dziwna,bynajmiej tak mówią rodzice mojego chłopaka, to jest dalsza rodzina od strony taty mojego chłopaka, nie znam tej rodziny wogóle, natomiast rodzinke od strony mamy mojego faceta znam i jest fajnie, ma spoko siostry cioteczne, braci a tej dziewczyny nie znam wogóle no i teraz w kwietniu bedzie wesele,powiedziałam mojemu facetowi że nie ide, poprostu nie mam ochoty iść na to wesele, nie znam nawet całej tej anki , jej rodzinki i wogóle, nie trawie jej nie chce czuć się głupio, powiedziałam żeby to uszanował, ale on strzela fochy, tak broni tej całej ani... co powinnam zrobić ?

Gość już sama niewiem
??

Gość edek111
Zakładałaś już ten temat chyba. Myśl sama. Nie szukaj odpowiedzi w internecie bo to zły pomysł. Tylko ty wiesz jak jest i ty powinnaś znależć rozwiązanie.

Gość mikirikitiki
nie mozesz isc po prostu? jesli to jego rodzina i mu na tym zalezy? no chyba, ze wolisz, zeby poszedł sam i poznał tam jakąś piękność:P

Gość już sama niewiem
na remizie strażackiej napewno pozna piękność...