Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 231rewaxfv

niskie kobiety sa malo atrakcyjne

Polecane posty

Gość 231rewaxfv

taka prawda drogie panie i glupie teksty male jest piekne niestety nie spr sie :P

Gość kijowo
ciekawe wiec, czemu przy 163cm nie moge sie odpedzic od adoratorow, a moja kolezanka 175cm jest od 3 lat sama i nikt ja nigdzie nie zaprasza :-O

Gość zgadzam się mam 158 cm.

Gość papryczka12
ja mam 176:)

No i dobrze, Tobie mogą się nie podobac ^^ Znajdz sobie taka, co Ci bedzie pasowac :)

są gusta i guściki. też na brak powodzenia ne narzekam, a mam zaledwie 152;)

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
uwielbiam te tematy :D zaraz jest nalot kurdupli przechwalajacych sie jakie sa cudowne...:D

Gość ja Ci bardzo współczuję
nie wszystkie

zabawne ktos tu wyzej napisal ze jest niski i ma powodzenie a kolezanka ma 173 i nie ma powodzenia gratuluje autorce tego postu inteligencji:O:O:O

Gość edek111
Moja kobieta jest niska, ale jest bardzo seksowna i dość mądra. Wzrost. Hehe. Gdyby się nim kierować :)

Gość kijowo
napisalam to by pokazac, ze wzrost nie ma zwiazku z atrakcyjnoscia. jak ktos jest paszczurem, to i 176cm wzrostu im nie pomoze :-O

pytanie kierowane oczywiście do autorki postu;) marna prowokacja.

kijowo napisalam to by pokazac, ze wzrost nie ma zwiazku z atrakcyjnoscia. jak ktos jest paszczurem, to i 176cm wzrostu im nie pomoze z ust mi to wyjęto;)

Gość papryczka12
odczepcie sie od 176:P ja tyle mam :) kaczki kaczki kwa kwa kwa :P

Gość doroslaaaaaaaaaaaa
nie ma to jak nalot kurdupli .... i te glupie przechwalki poki co widze to ze wy sie tu chwalicie jakie to cudowne mikrony z was..kompleksy?:P

Gość kijowo
O JEZU ciemniaki, nie chodzi o to, czy wysokie sa atrakcyjne, czy nie :-O atrakcyjnosc nie ma ZWIAZKU z wzrostem. Wysoki wzrost moze podkreslic zalety - na przyklad zalety sylwetki, ale nie zrekompensuje pryszczatej geby :-O to samo z niska dziewczyna - jesli ogolnie jest super laska, to fakt, ze ma 158cm nie ma znaczenia.

mam 172cm i na powodzenie nie moge narzekac:) wiec obalam tak powszechny na kaffe mit ze faceci wola niskie 🖐️ ps. dobor faceta/dziewczyny nie ma nic wspolnego ze wzrostem

Gość 198cm
Wzrost to nie wszystko. Ja jestem wysoki, a mnie żadna nie chce, ale ze względu na zjebany charakter...

Gość kruczowłosa
a ja tam jestem malutka i sie męzczyzna podobam,do tej pory myslalam zreszta ze ze wzgledu na kolor włosow(byłam zawsze blondynka)ale własnie zrobiłam sie na czarno i nic sie nie zmienilo wniosek taki ze nie liczy sie wzrost ani kolor włosów,pwodzenia hej

Gość Ciekawe dlaczego zazwyczaj na
tematach o wzroście wyższe laski zaczynają strzykać jadem na niższe, rzucać kurduplami i kaczkami.. Przecież niższe zazwyczaj piszą po prostu, że dobrze im z tym, jakie są i że czują się atrakcyjnie, ewentualnie potem reagują na bluzgi wysokich.. Może niektóre wysokie szczekają, bo prócz wzrostu nie mają czym się pochwalić? :P

Gość anastazjaaaa
wcibska, no po prostu jesteś okropna :)) :)) nalot kurdupli! Oplułam sobie monitor:))

Gość 160 cm wzrostu
Dajcie se siana, niektóre wysokie na tym temacie, bluzgami na niższe pokazujecie swoją pustotę. Czy jakaś niższa dziewczyna tutaj zaczęła od wyzywania wyższych? Na szczęście nie mam w swoim najbliższym otoczeniu ludzi zionących takim faszystowskim jadem na czyjeś niezależne od niego cechy fizyczne. Mój facet ma 185 cm wzrostu i kocha mnie za całokształt. A mój niski wzrost i drobność akurat go zachwycają, tak się złożyło.

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
a niskie nie bluzgaja? to doczytaj topik uwaznie:P

Autor tego tekstu i jemu podobni to osoby co najmniej ociężałe umysłowo:D:D:D:D Taka prawda i żadne bluzgi tego nie zmienią ,a jedynie utwierdzą mnie w moim przekonaniu :P:D:D:D:D:D:D:D:D a jeszcze jeżeli nie masz rozmiaru buta minimum 47 to jesteś porażką środowiska :P :D:D:D:D:D