Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

zrobiłam z siostrą porządek...niektórzy pewnie wiedzą o co chodzi

Polecane posty

Gość vcxcv
wiesz dobrze ze znia sobie pogadałas, ja to ze swoja bym nawt nie mogła zaczac rozmowy, bo zaraz by zczeła mnie wyzywac od najgorszych i koniec gadki

Gość vcxcv
pogadac mozna ale tylko na te tematy w których ona sie dobrze czuje bo jak sie zacznie ja krytykowac to zaraz zaczyna wyzywac i sie robi nieprzyjemnie

Gość magnolia zazdrosci siostrze
jej nikt nie chce i już zawsze będzie samaaaa...

widać że ta twoja siostra to taka wrażliwa jest. a masz inne rodzeństwo?? Madusiu was obydwie nic już nie uratuje. czytałam Twój romans z niejakim Cybantem. moja siostra jest taka sama i żal mi jej

wiem że nikt mnie nie będzie chciał ale z innego powodu Madusiu nie zrozum moich słów tak że jesteś żałosna

wszyscy znają ten powód: twój umysł :o wrzuc na luz, póki masz jeszcze czas...

problemem jest nie Twoja wiara, a sposób w jaki do niej podchodzisz... zmienic to możesz w każdej chwili, bez uszczerbku dla wiary.

Gość vcxcv
haha, ona wrazliwa nie wierze, poprostu uwielbia narzucać swoje zdanie, jak jej cos nie pasuje odrazu to mowi i praktycznie zawsze dostaje to co chce nienawidzi jak ktos jej wypomina ze zle robi itp ona ma zawsze racje, jest najważniejsza i w dupie ma innych czasem widze ze ma uczucia ale czasem naprawde jak patrze jak sie marnuje i rani innych, wykorzystuje, to poprostu mi jej zal

Gość vcxcv
magnolia zazdrosci siostrze- ja mam podobne podejscie co ona tylko ze po mnie tego nie widac na co dzien

to jak mam zmienić podejście? a Twojej siostrze to przydał by się zimny prysznic

Gość vcxcv
musiałaby doznac chyba przeszczepu mozgu zeby sie zmienic:D

Gość rok 83
magnolia2 a możesz w paru zdaniach opisać czemu masz jakiś dziwny konflikt z siostrą? Bo narazie to skumałam jedynie tyle, że całowała się z jakimś obcym jej chłopakiem i Ty masz o to do niej pretensje?

Gość vcxcv
ja ? mam 17

chodzi o to, żebyś nie próbowała na siłę zmieniac całego świata. to bardzo fajnie, że masz swoje zasady, wartości, idee, sposób bycia i życia, ale to nie każdym musi odpowiadac... kazdy ma inną koncepcję tego, jak powinien się zachowywac. zmuszając kogoś do konkretnych działań sprawiasz, że ten ktoś będzie się zachowywał zupełnie odwrotnie. jasne, możesz wyrazic swoją opinię, krytykowac wszystko i wszystkich, ale nigdy nie namawiaj i nie zmuszaj go do niczego... jeśli ten ktoś robi coś złego, to prezej czy późńiej sam to zrozumie...

mam pretensje o to że już nie pierwszy raz całuje się z obcymi chłopakami na 1 spotkaniu. wykorzystuje mnie . kradnie mi smsy, muszę jej pomagać i dopingować

denerwuje mnie że nikogo nie obchodzi Bóg i nikt nie postępuje według jego zasad. ja nawet nie mówię że to jest dla mnie i wszystkich wygodne, ale przecież tak trzeba

wcale nie musisz. żyj za siebie, a nie za wszystkich ludzi w otoczeniu...

Madusia nie wątpię że był bardzo fajny. ale czy nie możecie żyć na ziemi?

ale czemu nie chcesz zrozumiec, że niektórzy mają innego boga niż Ty? Twój bóg nie jest bogiem całego świata...

Gość rok 83
to, że siostra całuje się z facetami na pierwszym spotkaniu to chyba jej prywtna sprawa. Pomagać jej nie musisz, pomagasz jej bo chcesz a to jest różnica :)

Gość vcxcv
Powiem Ci jedno głupota ludzi wynika z ich niewiedzy.

a najlepsze jest to że do końca życia będę samotna. nie mówię że teraz chce kogoś mieć bo niechce i do niczego mi nie potrzebny i wogóle to nie ten wiek, tylko że nie znajdzie się nikt kto uważa tak jak ja

Gość vcxcv
tez mysle ze nikogo takiego nie znajde, to chyba graniczyłoby z cudem gdybym znalazła :D