Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

zrobiłam z siostrą porządek...niektórzy pewnie wiedzą o co chodzi

Polecane posty

Gość vcxcv
trudno wyrazic katolickie poglady w tych czasach, chyba sami widzicie chociaz katolicki kraj a jak obraza sie katolików,ksiezy itp nachalna propaganda :o ja juz ide, pa:)

Gość magnolia zazdrosci siostrze
i znowu sobie coś uroiłaś :o jeszcze nikt tu nie mówił o niewierzeniu. na marginesie: "nie wierzcie dalej", a nie " niewierzcie dalej"

pa a mnie najbardziej boli to że przez niewierzących nigdy nie będę szczęśliwa na ziemi

katolicki kraj to może to był, ale w średniowieczu... polska nie jest katolicka.

to skocz przez okno, wtedy będziesz szczęśliwa :o

ale przyznaj że chciałabyś usunąć z tego świata takich ludzi jak ja

Madusiu: jeśli jest się przeciętnie religijnym to znacznie łatwiej się żyje ale przecież współzesny człowiek nie będzie żył w czystości, prawda? tak jak np. Ty ja nie mogę nikogo osądzać więc nie myśl że to robie, ja tylko stwierdzam fakty a impreza się udała?:)

nie pisze tam. jakoś tak przypadkiem. to było dość dawno więc nie pamiętam okoliczności :)

to naprawdę możliwe. czytałam też Twoje wypowiedzi na forum OGÓLNYM.

nie kpij, :) przecież zawsze można stwierdzić jaki ktoś jest po kilkudziesięciu wypowiedziach, a tym bardziej gdy kogoś przypomina...

przypadkiem to ja znalazłam się na tym temacie :) czytałam dalej bo Twoje wypowiedzi powiedzmy że mnie zaintrygowały bimbałek ciekawe jak

nie myśl że zaintrygowały mnie te na samym początku..... zaciekawiły mnie te późniejsze. trudno mi powiedzieć. były takie słodkie, zadziorne, bezkarne

jeżeli chcesz tak bardzo to wiedzieć to tak. nie dosłownie, ale moge też to zaliczyć :) jasne że się nie spowiadałaś..:) nawet nie spowiadałaś się z robienia lodów

nawet nie miałam na myśli aby się z tego spowiadać, poprostu można to zaliczyć to tego z czego się spowiadałam... więc nic nie zataiłam.. i o jednym lodzie nie można zapomnieć