Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syfloresyItesy

Czasem osoba nie wydaje wam się ladna z twarzy a z czasem zmieniacie zdanie?

Polecane posty

Gość syfloresyItesy

Macie tak dziewczyny? Ja czesto oceniam inne laski,ktore poznaje- mimo ze jestem hetero. To zawsze oceniam czy ktos jest ladny czy nie. I czesto jak jakas laske nowa poznam, albo gdzies w sklepie zobacze, to wydaje mi sie nie ładna z twarzy, a jak dłuzej z nia przebywam to zaczynam dostrzegać w jej twarzy coś ladnego. Tez tak macie w ocenianiu wygladu kogos? Ze na pierwszy rzut oka nieatrakcyjny, a potem urok sie wydobywa?

Gość Dunkabanla
Tez tak mam. Np. w pracy, pracowałam z taka laska i jak ja zobaczylam pierwszy raz to pomyslalam ze nieladna. A po czasie cos sie jakos rozpromienilo na jej twarzy i zauwazylam ze jednak jest ladna. Ale na pierwszy rzut oka nie ma nic w niej ladnego. Dopiero po dokladnym przygladnieciu sie bije ta ładnosc.

Gość Turte
Ja tak nie mam. Albo ktos ladny mi sie wydaje albo nie.

Gość Korea
Tez tak mam.

Gość gryzipiureczka
A ja widziałam, że ładny a potem był wyłysiały, miał wągry i mówiąc seplenił... to by było na tyle o moim szefie

Gość koretka
Czesto tak chyba kazdy ma. Ja mysle ze to wynika ze jak ktos jest brzydki na pierwsze oko, a potem go poznamy i sie okzuje ze ma silnby cjarakter toi wtedy osoba bardziej nas pociaga rowniez wizualnie. A jak okaze sie slaba, wstydliwa i zakompleksiona to wtedy uwazamy ja jeszcze za brzydsza.