Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalikulinka19

jest Jakiekolwiek prawdopodobienstwo CIąży?

Polecane posty

Gość kalikulinka19

W sytuacji kiedy doszlo do stosunku udowego z 2krotnym wejsciem na bardzo plytko do pochwy(ok 3sekundy), po uprzednim wydzieleniu sie preakujatu i na kilka godzin przed owulacją.. Bo mi się wydaje ze szanse są minimalne... Chyba że znow znacie takie przypadki?:) Pozdrawiam

Gość ej no
stosunek udowy? hhęęę czego to ludziska nie wymyślą..... i czemu to ma właściwie służyć?????

Gość kalikulinka19
Stosunek udowy (łac. coitus femoralis, coitus intercruralis) – odmiana seksu bez penetracji, w której mężczyzna umieszcza członek pomiędzy udami partnerki (partnera) i wykonuje ruchy frykcyjne lub partner pobudza penis poprzez rytmiczne pocieranie go udami.Technika ta wykonywana jest zwykle z użyciem środka poślizgowego. Stosunek udowy pozwala na osiągnięcie kobiecie orgazmu, gdy żołądź stymuluje łechtaczkę. Popularność Stosunki udowe są praktykowane przez młode osoby jako forma bezpiecznego seksu lub w celu zachowania dziewictwa, a także przez pary, w których kobieta jest czasowo niezdolna do współżycia (np. zaawansowana ciąża). Forma ta była również bardzo popularna wśród homoseksualnych mężczyzn starożytnej Grecji, gdyż penetracja analna była poniżająca dla partnera biernego (zob. pederastia w Starożytnej Grecji). Stosunki udowe są wciąż popularne wśród niektórych społeczności np: Zulusów (zwane "soma") jako forma kontaktów przedmałżeńskich.

Gość ej no
no właśnie nie pomyślałam o tym, że możesz należeć do społeczności Zulusów :o kurcze, to ja jestem w czepku urodzona, bo do końca ciąży byłam "zdolna" do współżycia ;)

Gość ej no
swoją drogą, mogłabyś się dogadać z mlodzikiem, bo ma ten sam problem, a może to jest wasz współny problem....

Gość kalikulinka19
ja tez taka zdolnosc posiadam, ale narazie nie doszlam do tak zaawansowanego etapu relacji z partnerem gdzie wspolzyjemy na maxa i bez zahamowan

>>>Bo mi się wydaje ze szanse są minimalne... Na Twoim miejscu nie byłabym tak spokojna, raczej umierałabym ze strachu. Szczególnie po takim stwierdzeniu: \" z 2krotnym wejsciem na bardzo plytko do pochwy(ok 3sekundy), po uprzednim wydzieleniu sie preakujatu i na kilka godzin przed owulacją..\".

Pytanie o prawdopodobieństwo jest bez sensu. Jak powszechnie wiadomo nie mozna być w ciąży na 25 albo 70% :o Albo się jest albo nie. Zrób test w terminie spodziewanej @ to będziesz wiedziała.

Gość pewnie że szanse są
w preejakulacie są plemniki a parę godzin przed owulacją mają super warunki do przetrwania. Jak się ryzukuje troche to równie dobrze można w takich warunkach iść na całego.. po co sobie odmawiać jak szanse na ciąże są niemalże takie same.

Gość mcmer
Ja na twoim miejscu już dawno byłam u ginekologa po tabletkę po wież że plemniki mogą przeżyć do 72 godzin i dokładnie przed wypryskiem plemniki mogą być już zdolne do zapłodnienia