Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyssana

wampiry energetyczne

Polecane posty

Gość gość
Rece potrafia zalac antystatyczna energią sprzet zle dziala szczotka do ubran to sciaga (zmiotka) Pozycjonowanie wzroku drugiej istoty ... i manipulacje awatara ...

Gość gość
Wampiryzm ... Odwrócenie ukladu pokarmowego i trawisz dla swiata astralnego objawy u mnie w przelyku jak w rurze ze sciekami

Gość gość
Wampiryzm ... Odwrócenie ukladu pokarmowego i trawisz dla swiata astralnego objawy u mnie w przelyku jak w rurze ze sciekami

Gość gość
Wampiryzm kilka zyc w moim ciele jak dwa serca jedno z lewej a drugie z prawej Taka wiedza ... ze pomocy brak

Gość gość
Wampiryzm czy zabawa energiami ... Zemsta istot energetycznych rymowankami blokady zakladaja modlitwy dzialanie na odwrót przekrecaja a za tapniecia energetyczne ... jak to powiedziwli ...roztrzepac zycie i zabicie

Gość gość
Swiat astralny zabiera zycie wypychajac z Aury zeby przejac cialo Objawy - brak równowagi przewracanie sie ... zawroty glowy

Gość gość
Wampiryzm czy zabawa energiami ... Zemsta istot energetycznych rymowankami blokady zakladaja modlitwy dzialanie na odwrót przekrecaja a za tapniecia energetyczne ... jak to powiedziwli ...roztrzepac zycie i zabicie

Gość gość

Gość gość
Przelicznik szkudnika astralnego to miliony ... mózg mu wysiadke robi przeliczanie

Gość gość
Przelicznik szkudnika astralnego to miliony ... mózg mu wysiadke robi przeliczanie

Gość gość
Wampiriade odcina sie robiac trzy krotne kolo z nici czerwonej namoczonej woda ... przechodzimy przez kolo 3 razy To samo dotyczy sie przedmiotow

Gość gość
Wyciek informacji: Jak JCH przyprowadzl astral rozlozyl sie jak(origami) energetyczna istota wydajace dźwięk zwarcia blyski w domu Po ich pobycie mam z matka wyp...lac z domu te energie nie dla mnie Dwie grupy modlaca i odwrotnie Glos ma radiowy ... Tapie energiami ... blysk i trzask ...

Gość gość
A dodam ze najpierw czyszczą ... wpuszczajac robala energetycznego do glowy ... wyrzera stara forme pamiec jak klamoty do usuniecia A reszta ciala to sektory

Gość gość
A dodam ze najpierw czyszczą ... wpuszczajac robala energetycznego do glowy ... wyrzera stara forme pamiec jak klamoty do usuniecia A reszta ciala to sektory

Gość gość
Widzeliscie rwane i emulowane biosy przez zmarlych ? Jak przepalaja sprzet chodza w grupach szkudniki astralne to co mi zafundowali ...

Gość gość
Wybudzanie z ciala istoty i ograbianie z baniaka energetycznego to jest wampiryzm ...potem zostaje iskra ktura manipuluja w celu przejecia ciala To mi zrobili ... najgorsze jest to ze to sasiedzi zmarli Jeden powiedzial ze bzyknie mi matke ... ich i tak niewidac

Gość gość
nie zadaje się z osobami, którego towarzystwa nie lubię. a jak musze to ograniczam. proste.

Gość gość
Zarly jak opetane ... dogadzaly jedzeniem i pieniedzmi ... potem odwrucily aure i wywalily z ciala spie z lachami ... teraz głodówka moja energetyka wywalana na sciany... po co ?

Gość gość
Bardzo ciekawy temat kontynuujcie

Gość gość
Astralny sedzia ... reaguje na prawo stanowe Jak na wiare ... stanamu tradzi

Gość gość
Biny energetyczne ... znaczniki od astrala Tak sie ludzi przewala Za ta wiedze policje naslali ... kto ...

Gość gość
Widzialem swój iskrownik wyrwany z ciala obdarty z baniaka Astralny zart oczyszczania i zuzywania energi ... to wetkac iskre w sprzet kolor tez miala iskra ... wielkości czeresni

Gość gość
Smierc nazwali porodem ... odbieraniem z drugiej strony Zaszczuty za zycia i wiem co potem ... zanim iskrownik w proch sie przemieni

Gość gość
Z mojego ciala zabrano cos w rodzaju równowagi znajdujacej sie w okolicach brzucha i narządów rodczych ... podlozono duplikat ...kopie(przestalo dzialac ... jak zyrokompas) dziala jak zyrokompas

Gość gość
Z mojego ciala zabrano cos w rodzaju równowagi znajdujacej sie w okolicach brzucha i narządów rodczych ... podlozono duplikat ...kopie(przestalo dzialac ... jak zyrokompas) dziala jak zyrokompas

Gość gość
Rozmowy z astralem Robocik sterowany albo kukla do manipulacji ... i sie wsciekli ... karza za takie wyrażanie Jak to suszarka do włosów upala awatara ... slychac pyk ... Jak to GPS wskazuje odczyty ... istot ...

Gość gość
Wybudzanie istot ... bedziesz kwiczal to rozmowa jednego z nich

Gość gość
Rodzina królewska ... i gryzace sie energie damska i meska ... Za zgnojenie nazwalem go gejem od dymania ... to przy klekaniu od tylca bzyknal mi moja zenska polowe Miala byc modlitwa o pomoc w zatruciu energetycznym ... wizualizacja Prawie upalili mi energiami rece nogi ... itp ... Bydle astralne

Gość gość
Rodzina królewska ... i gryzace sie energie damska i meska ... Za zgnojenie nazwalem go gejem od dymania ... to przy klekaniu od tylca bzyknal mi moja zenska polowe Miala byc modlitwa o pomoc w zatruciu energetycznym ... wizualizacja Prawie upalili mi energiami rece nogi ... itp ... Bydle astralne

Gość gość
Genitalia meskie wymienne ... końcówka damska i meska rozmnazaja sie moimi organami Przelewaja inne istoty ... w moje cialo