Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grazka29

koszt badan w ciazy

Polecane posty

jestem w 6 tyg. dzis bylam na wizycie u ginekologa w prywatnej klinice, dal mi skierowanie na badania (hormony itd) rozumiem, ze te badania musze zrobic na wlasny koszt tak?? czy wiecie jaki jest koszt takich badan??

Gość lalalalalalala
kobieto, w każdym laboratorium jest inny cennik. Poza tym nie piszesz co to za badania, więc tym trudniej jest odpowiedzieć

Gość a w google
szukać nie potrafisz? Internet jest super sprawą pod warunkiem, że się potrafi z niego korzystać.

juz sobie poszukalam i znalazlam, poza tym nie odpowiada sie pytaniem na pytanie kochana:))

ja za samą Hbs Ag zapłaciłam 46 zł w centrum krwiodawstwa idź do laboratorium i sprawdź cennik, ale moim zdaniem powinnaś przygotować portfel na duże koszty

u nas w lab: ft4- 22 zl, WR- 10 zł., Ag HBS 20 zł, a PRG? może PRL? prolaktyna? bo pierwsze słyszę o czymś takim jak PRG. Jeśli PRL to 26 zł. Jeżeli twój lekarz przyjmuje prywatnie to za badania płacisz, refundowane są tylko przez lekarza mającego podpisaną umowę z NFZ. czasami chodząc do kliniki prywatnej opłaca się pewne pakiety badań i wtedy są one wliczone w cenę wizyty. Ale jak mówiłam skierowanie od lekarza prywatnego jest tylko czystą informacją dla Ciebie jakie badania powinnaś wykonać.