Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oloooo

Wpadł mi w oko kierowca busa

Polecane posty

Gość oloooo

Od jakiegos juz czasu zauwazylam ze zawsze gdy stoje na przystanku autobusowym a jedzie busik w strone mojego miasta ,w nim siedzi niezły blondyn i patrzey sie na mnie , puszcza oczka i kłania sie. Pochlebia mi to. I chociaz nie myslalam nigdy o blondynach z tym jakos jest inaczej. Zaczynam miec na niego chrapke. Co robic???

Gość oloooo
Ale w sumie to nie ma kiedy,bo on caly dzien jezdzi. A przy ludziach to niezrecznie troche bo co sobie pomysla. Poza tym busik jest bardzo maly i wszystko byloby slychac.

Gość eewwaaaa
Pewnie puszcza te oczka na kazdym przystanku to kazdej dziewczyny ;-)

Gość kapała
podniecasz się robotnikami

Gość Lady Chatterley
:-D

..na mnie też zawsze się patrzy taki jeden młody kierowca :D jak stoje na przystanku czekajac na busa a on jedzie w przeciwną stronę :D ale ja na niego uwagi nie zwracam,

Gość oloooo
Niewiem jak wy ale ja mam 27 lat a on bedzie po 30-stce. Moze niewie jak zagadac???

Gość a ile Ty masz lat
Wsiadz w tego busa kiedys i juz (niezaleznie dokad Cie zawiezie - poswiec sie ;) ) Moja kolezanka poznala takiego busiarza (zonaty i dzieciaty, chociaz mlody, przd 30), pieprzyli sie potem jak norki w tym busie i przydroznych motelach :D Podobno bylo super

Gość oloooo
;)))) sluchaj ale ja czasami jezdze z nim busem tylko 2-3 przystanki, gdy mam dlugo czekac na autobus,bo mam krótki odcinek do domu. Jak ide zaplacic przy wysiadaniu to spoglada na mnie, usmiecha sie,puszcza oczko i mówi: dziekuje pani bardzo/ A ja go obserwuje jakis czas i nie widzialam zeby zachowywal sie tak do innych. Zwykle ma mine powazna i mowi dziekuje. Czy mam zrobic jakis pierwszy krok/?

Gość oloooo
np facetom nie mówi "dziękuje pani bardzo" tylko "dziękuję panu"

Gość a ile Ty masz lat
mozesz zrobic pierwszy krok i usiasc gdzies blisko niego podczas jazdy i cos zagadac, o pogodzie ;) Z pewnoscia ten jeden raz nie sprawi, ze od razu sie umowicie, ale daj mu sygnal, ze jestes zainteresowana :) I zerknij czy nosi obraczke ;)

Gość oloooo
obraczki nie nosi, teraz to sie tak zachowuje codziennie po kilka razy jak go mijam

Gość jaki to bus
bigstar?