Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeresnia0000

brązowe plamienia - temat wałkowany, ale BARDZO WAŻNY !

Polecane posty

Gość czeresnia0000

Witam, Postaram się pokrótce przedstawić swoją sytuację : ostatni okres zaczął się 28.01.2009 r. a skończył około 2.02.2009 r. następny wypada koło27-28.02.2009 r. od jakichś 3 dni mam brązowawe plamienia z pochwy.początkowo były bardziej pomarańczowe, jednak dziś zauważyłam krew. coprawda to tylko maluteńkie krwawienie, któremu towarzyszy lekkie kłucie w podbrzuszu (może stres ? ). wydzielina jest raczej lejąca, niczym ta z jajeczkowania, jednak momentami zmienia się na lekko serowatą. czy ktoś ma pojęcie co to może być ? ps.całkiem niedawno przechodziłam grypę ps2. koło 6 współżyłam ze swoim chłopakiem - z prezerwatywą oczywiście. nie wiem czy to ma jakiś związek, ale postanowiłam dopisać . z góry dziękuję. założyłam wczoraj już ten wątek, ale w złym dziale dlatego kopiuje go tutaj .

nie mam pojecia.. ale too przekichana sprawa;|:| tez dostalaam plamienia..:| a 4 dni temyu powinnam mie cokres juz:| tez mialam gryype 2 tyg temuu:| mooze to ona tak rozlegulowala nasz orgaznim.. powodzenia zycze..

Gość czeresnia0000
tez zycze Ci powodzenia. ale jednak błaaagam, niech ktoś jeszcze odpowie :(.

Gość czeresnia0000
podbijam mweh

Gość ann//
A moze te plamienia to plamiemienia owulacyjne??? Albo jakies zaburzenia hormonalne? Mogła ci sie owulacja przesunąc i np jest w tej chwili. Ja tez miałam grypę i rownierz spoznia mi sie okres. Narazie zadnych plamien nie mam

Gość maarzena20
Ey dziewczyny, a w czym Wy sobie życzycie powodzenia ?

Gość do aniołka
ciezko pójsc do lekarza i normalnie zapytac?

zauwazyłam część wspólną-choroba!Ja dziś jestem w 36dc i nie mam @ za to od 2 dni mam te plamienia brazowe, tez się martie co to takiego bo nigdy nie miałam.

Gość onaszalona
a czy coś takiego może być oznaką ciąży ?

Gość onaszalona
czy ktoś odpowie ? sorry czeresnia ze sie wcinam w wątek ale zależy mi na odpowiedzi.

Gość onaszalona
halo ?!

Gość mnie tez
to intryguje.mozejednak ktos cos napisze

może mój przykład Wam pomoże w czymś :) Mam cykle długie,ale to mało ważne Mam brudzenie -nie plamienie,bo krwi w tym nie ma Występuje na ogół na 20 przed @ i trwa do 13 dni przed jest to brudzenie,które zamienia się w wodnisty śluz-u mnie śluz płodny bo przejżysty raczej się nie pojawia tak często, występuje w okresie okołoowulacyjnym i dzięki niemu udało mi się zajść w ciążę,ale poroniłam niestety z nieznanych przyczyn

Gość karolinakarola
napiszcie cos ! czy takie plamienia brazowe moge oznaczac ze jestem w ciazy ?

Gość wrrrrrrr
Ja też od 3 dni mam takie dziwne palamienia. A powinnam już mieć @.Brzuch mnie czasem boli jak przy @. Nie byłam chora w ostatnim czasie. Kurcze to jest wkurzające. Myslę że to z powodu steresu organizm się rozregulował. Dzisiaj na wszelki wypadek kupuję test. Zauważyłam że zawsze gdy mi się spóźniała @ kupowałam test i już wieczorem tego samego dnia dostawałam @. Wydaje mi się że to taka blokada psychiczna i dopiero po rozluźnieniu ordganizm reaguje poprawnie. Dodam że wolałabym na razie poczekać z dzieckiem właśnie zmianiam prace.