Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniusienkaan

Kobitki doradzcie

Polecane posty

Gość aniusienkaan

Kupiłam piękne cudowne wygodne szare ( odcień jasny) kozaczki...ale jak zwykle co kupiłam nie wiem co moge do tych pięknych cudownych wygodnych szarych kozaczków założyć :( ... i tyle z mojej radości :( 1. jakie spodnie by pasowały 2. jaka bluzeczka 3. torebka? ( szara?) hmm... help

Jeśli faktycznie są takie piękne i cudowne to polecam spódnicę - nie za długą lub spodnie-rybaczki. Co do góry to spora dowolność, bo szary raczej się nie gryzie z innymi kolorami. Dodatki (torebka, pasek itp) też powinny być szare, ale tu nie ma reguły.

Gość aniusienkaan
oooo :) widze juz swiatełko w tunelu :)))

Gość aniusienkaan
ale jakie te rybaczki z materiału z dzinsu i w jakim kolorze? czy tylko rybaczki?

nie tylko rybaczki, ale skoro sa takie piekne, cudowne, etc. to po co je chowac pod dlugimi spodniami; a co do spodni - granatowe dzinsy, zawsze pasuja :) ja uwielbiam polaczenie szarosci z granatem lub fioletem :) tylko nie szara torebka, bo juz sie odchodzi od kombinacji buty-torebka w tym samym kolorze

Gość aniusienkaan
no dobrze , dobrze :) hihi a moge je nosic do płaszcza ze skóry (czarny ,taki do kolan) czy powinnam sie wstydzic ze pomyslalam o tej kombinacji... kurcze ale ja jestem bezguscie...eeeh

Gość eeeehhh....
Zalezy jeszcze z jakiego materialu sa te kozaczki zamsz czy skora licowa?Zawsze ladniej wyglada zamsz wiec wymaga dokladniejszego doboru rzeczy tzn bardziej eleganckie powinny byc.Najpiekniej prezentuja sie szarosci polaczone z wszystkimi odcieniami bordo-od jasnego rozu po ciemny buraczek poprzez fiolety-wszystkie odcienie.Super pasuje tez granat ale wtedy kozaczki powinny byc szare jasne.Torebka jak juz ktos tu wspomnial uchowaj Boze zeby byla w tym samym kolorze co buty-TO JEST JUZ DE MODE!