Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółty kwiat

Jak wyleczyć się z zauroczenia??

Polecane posty

Gość żółty kwiat

Bo mam nadzieję, że to tylko to.. :( Doskonale wiem, że nie mam szans. Na dodatek od tygodnia nie ma nawet możliwości żebyśmy się spotkali. On był moim instruktorem, więc kiedy zdałam nic z tego. Po prostu wiem, że to koniec, ale nie mogę przestać o nim myśleć... Łudzę się, ale przecież wiem, że gdyby chciał to by zadzwonił. nie chcę czekać paru miesięcy aż mi przejdzie...:(

Gość madeleine26
spokojnie, to samo przechodzi z czasem :) a co ja mam powiedzieć, u mnie jest gorsza sytuacja. Rok temu na niwie zawodowej poznałam super faceta, sprawy zawodowe szybko ustąpiły miejsca zauroczeniu z obu stron. Problem polegał na tym, że on był zaręczony, nie wyobrażał sobie zerwania, zranienia jej. Pół roku temu zakończyłam znajomość, powodem był ich ślub. I nagle przed paroma dniami, jak grom z jasnego nieba on zadzwonił do mnie z głupimi pytaniami typu "co u mnie słychać, co się u mnie przez te pół roku wydarzyło?". Zapominałam już o nim, przechodziło mi i nagle ten telefon. Gościu sam nie daje mi o sobie zapomniec. Nie wiem jak to rozumiec

Gość biadolenie
musisz zając się czymś innym - wiem, łatwo mówić, trudniej wykonać...mialam to samo i prawie pół roku się męczyłam, zanim mi nie zaczęło przechodzic. do tej pory zdarza mi sie o nim mysleć

Gość szczerze to
ja to czasem myśle, że latwiej byłoby być samemu. Żadnych specjalnych ekscesów, ale tez brak niepewności. Każdy związek to cierpienie, a takie jednostronne zauroczenie to juz kompletne dno. niestety, nie ma na nie rady. Wszystko przyjdzie z czasem