Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b.starykawaler

Panie pomózcie! Co ja mam zrobic?

Polecane posty

Gość basulenka22
sytuacja jak w "Na Wspolnej" :)

Gość b.starykawaler
obecna stara panna- co czy "jesteś"? Brzydula30 -złoscisz mnie, po jaka cholere tu pisze!!! chce dowiedziec sie czym kobiety sie kieruja a raczej matki w takim zachowaniu i uzaleznianiu wlasnych synow

Gość obecna stara panna
no sie pytam czy jesteś czy Cie nie ma, no nie? 😴 a Co do Twojego pytania -uprzedzam, ze bedzie krotko bom glodna i ide na obiad/: pewnie Twoja mama miala ciezkie zycie, nikt jej nie pomagal i teraz to sobie odbija.Bylo tak czy nie bylo?

Gość b.starykawaler
Brzydula30 zdaje mi sie jakbym Cię skads znał? Znałas kiedys Wójcik Mirosława?

Gość b.starykawaler
studiowalas w Krakowie? psychologię?

Gość b.starykawaler
co to znaczy , moze? tak? siak?

Wiesz co... Twoja mama mówiąc brzydko.. ma nie równo pod sufitem.. nie możesz układać sobie życia według jej planu.. każdy idzie swoją ścieżką... proponuje rozmowe z mamą lub kokretne postawienie sprawy przed nią tak aby t do niej dotarło.. pozdrawiam :)

Gość b.starykawaler
widze ze rozmowa nie tylko z moja matka a z innymi kobietami to jakbym rozmawial ze sciana to jest wkurzajace pisze ze zadne tlumaczenie nie pomaga pisze i pytam sie czy znalas i studiowalas w krakowie moze , nie moze od kobiet czegos konkretnego dowiedziec to lepiej odrazyu znalezc sobie konkretna line i drzewo

kawaler a czy wszyscy musza wiedziec co skonczylam:PPrzeciez wkurzylam Cie odgornie:)

Gość b.starykawaler
odgórnie???????? co to znaczy ,? badusia sie pogniewala?

Gość anastazjaaaa
B.stary kawaler - ja Ci powiem. Moja śp. Babcia też tak chciała ubezwłasnowolniłc Ojca. Powiedziała Mu, że może się ożenic, ale po jej smierci. Ojciec to rzecz jasna olał, dzięki temu piszę :)) :)) a gdyby jej posłuchał, to ożeniłby się jakieś dwa lata temu:)) :)) Twoja matka jest osobą posesywną, zawłaszczyła Twoim życiem . nie mozna miec nikogo na własnośc. Musisz wybierac- niepewnośc z kobietą która stanęła na Twojej drodze, bo tak w sumie nie wiesz, jak będzie. I Zycie do usr.... śmierci z - Twoją matka. a potem puuustka. Załowanie okazji, która przeszła. Zdziwaczenie. Śmiech sąsiadów za plecami. Bo z takich maminsynków się śmieją. wyprowadź się, weź ślub i przyjedź dopiero z wnukami.Zmięknie. Oczywiście zawiadom matkę że się żenisz. Jak się rozedrze to wyjdź. I nie wracaj, nie tłumasz, idź za głosem serca. Z mamusiami faceci się tak rozstają mniej więcej po 18-tce. Długo wytrzymałeś. Jak będzie gadac, że masz ją utrzymywac, to powiedz, że ją kochasz i nie zostawisz na pastwę losu. Ale- jesteś duży i idziesz własną drogą, a tak na marginesie puknij się w głowę- jakby tak każdy miał takie dylematy, jak Ty to byśmy wyginęli w prekambie:)):)) aha, i wiesz co-poszukaj matce jakiegoś faceta, całkiem serio, to zacznie myślec o innym JEDYNYM mężczyźnie jej życia. Ja bym tak zrobiła....

Gość anastazjaaaa
aha, i jeszcze jedno- lepiej żałowac tego, co się zrobiło, niż tego, czego się nie zrobilo. Jak Cię mamusia spacyfikuje, nie dowiesz się, jak to jest- budzic się obok ukochanej kobiety, wynieniac z nia takie proste zdania : co dziś będzie na obiad? Ale nudny ten film, nie? "" Nie dowiesz się, jak to jest, gdy popatrzysz po raz pierwszy w oczy swego dziecka- może synka- i- będziesz mu chciał ofiarowac cały świat. Ofiarowac, a nie zawłaszczyc, tak jak chce to zrobic Twoja Mama. Żal mi jej bardzo, bo do miłości- równierz synowskiej - nie potrzeba nikogo przymuszac....

odgornie tzn.ze jeszcze mnie nie poznales a juz Cie wkurzylam.Pytales o porade wiec po taka cholere:P napisalam:D

Gość chyba na zawsze
pozostaniesz kawalerem.Zawsze mozesz zyc z wlasna mamusia:P

Gość b.starykawaler
albo rączką jak to muwia koledzy z pracy

Gość prosze cie
" muwia " stary kawalerze do szkoły najlepiej podstawowej eh szkoda gadać

Gość Malenia
Wiesz, chyba ta twoja mama to będzie i tak szczęśliwa, jak dojdzie do ślubu. A na pewno nie szczęśliwa kiedy zostaniesz z nią stary i zgryźliwy.

Gość Malenia
Chyba, że... to ty tak zawsze ostatecznie ustawiasz, że na mamę wychodzi a w rzeczywistości, sam się boisz wyjść spod spódnicy, co?

Gość bubla1211
ja cie bardzo dobrze rozumiem... tez jestem matka i mam dwojke dzieciakow ... i tez czasami mysle niewiadomo co ale tak sie nie da mama musi zrozumiec ze masz prawo ulozyc sobie zycie i musi sie z tym pogodzic..... i napewno sobie nic nie zrobi tylo tak mowi bo poprostu boi sie o ciebie:) porozmawiaj znia napewno zrozumie..... zycze powodzenia

Tez jestem matka dorosłego syna , ale ja bym bardzo chciała by sobie wrescie ułozył zycie , znalazł dobrze płatna prace, nigdy w zyciu bym ni epomyslała, z emozna chciec trzymac dziecaka w domu na wieki. Musiz byc twardy i związac sie z kobietą oraz załozyć swoją rodzinę. matke odwiedzaj i tłumacz, ze inaczej byc nie może. koniec kropka. Powodzenia.

Gość VYDycyfdyc
Uuu a wczoraj jechałeś po kobietach jak po burej suce - że głupie, że zawistne, że nieszczere. Prosze juz poznałeś jakąś wartościową?

Gość b.starykawaler
NIESTETY NIE JESZCZE DUZO WODY W WISLE UPLYNIE NARAZIE WOLE BYC SAM I CHYBA TAK SKONCZE ALE NIE DUZO MI JUZ ZYCIA ZOSTALO TE 20 LAT TO SOBIE JAKOS PRZEZYJE TYLE CIEKAWYCH RZECZY JEST DO OBEJRZENIA,PRZECZYTANIA,ZROBIENIA,ODWIEDZENIA NIE MAM ZAMIARU WCHODZIC W ZWIAZEK Z KOBIETA KTORA ZROBI MI PIEKLO NA ZIEMII JAK MOJA MATKA JAK SIE PRZYSSIE TO NIJAK ODCIAGNAC

No to czego narzekasz na matkę, zeniby jest ci przeszkoda w ułozeniu sobie zycia? Cos mi sie zdaje, że jest ci wygodnie pryz matce :wyprane, ugotowane, o nic sie nie musisz martwic...jedynie ponarzekac na matkę, jaka to ona taka i owaka jest.....:(

Gdyby na serio zalezało Tobie na ułozeniu sobie zycia samodzielnego, to zrobił bys wszystko w tym kierunku. a tak kłapniesz na mamusię i po kłopocie....

Przeciez nie musisz się wiązac z kobieta, mozesz spróbowac sie usamodzielnić. ja sama bym chciała by wszystkie dzieci na tym swiecie sie usamodzielniły, a zwłaszcza, gdy sa wykształcone, albo przynajmniej obrotne w jakiejś dziediznie.