Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipcioooooooo

Niemiecki pomocy/

Polecane posty

Gość hipcioooooooo

Prosze o pomoc w napisaniu ogloszenia po niemiecku,jesli ktos moglby mi pomoc;) nie chodzi mi o napisanie ogloszenia tylko o pomoc,jest ktos chetny? mam nadzieje ze nie pojedziecie po mnie teraz, sama pomagam jak moge wiec licze ze wy tez;) Pozdrawiam

Gość hipcioooooooo
Hallo! hat jemand mainen rucksack gefunden?

Gość hipcioooooooo
zapomialam;) ze jestem na kursie jezykowym z niemca i ze zgubilam plecak mam podac gdzie i kiedy o jkaiej godzinie co w nim bylo jka wygladal;)

Gość hipcioooooooo
halooo

Gość hipcioooooooo
nikt nie pomoze?

Gość hipcioooooooo
proszeeee

Gość hipcioooooooo
Jak bedzie po niemiecku; Zgubialam plecak na zajeciach po poludniu o godzinie 14. Pliska ludzie;)

Ich habe meinen Rucksack in der Klasse am Nachmittag bei 14. Nie jestem pewna czy to jest dobrze...

Gość ja pomogę
po pierwsze: kup sobie słwonik po drugie: przyłóż się do nauki po trzecie: napisz coś sama, to wtedy ewentualnie to sprawdzę, nie będę za ceibie prac domowych odrabiac :o po czwarte: matury też nikt za ciebie nie zda :o

Gość hipcioooooooo
po pierwsze;mam slownik a wyrazy i tak sie odmienia i dostawia lub nie rodzajnik po drugie;nie mam czasu na przedmioty ktore nie sa mi potrzebne po trzecie;napisalam zdanie wyzej ktore umialam i prosilam o sprawdzenie a tego drugiego nie potrafie dlatego si epytam po czwarte;mature zdaje z angielskiego POzdrawiam dziekuje katherines;**

Gość ja pomogę
hipcioooooooo po drugie;nie mam czasu na przedmioty ktore nie sa mi potrzebne ręce mi opadają, jak czytam takie wypowiedzi :o

Gość kleinemaus...
ich habe um 14 uhr,nach dem unterricht mein rucksack verloren! jesli mowisz ze o godz 14 to kazdy wiec ze to nachmittag!

Gość kleinemaus...
katherines----prawie dobrze przetlumaczylas pozdro z berlina

Gość kleinemaus...
na zajeciach zgubuilas plecak?ogolnie jakies dziwne to zdanie, moze chodzi ci raczej o to ze on zostal w tek klasie? dann sagst du so: ich habe mein rucksack in dem unterrichtsraum gelassen(liegen lassen)

Gość hipcioooooooo
nie wiem po co tyle jadu ja pomoge,jak nie chcesz to nie pomagaj. zachowujesz si ejka dziecko kujon z podstawowki nie pomoge ci bo powinienes to umiec,ja umiem to ty tez musisz.nie chcesz pomoc ok,nikt cie nie zmusza.osobisci lubie komus pomoc jak ktos czegos nie wie a ja wiem.widze ze ty masz inne podejscie do zycia.Pozdrawiam

Gość kleinemaus...
jeszcze cos ci przetlumaczyc? pozdrowienia

Gość hipcioooooooo
oo dzikejze za pomoc;*** musze napisac gdzie zgubialam o ktorej godzinie i jkaiego dnia, chcialam napisac ze zgubilam plecak o 14 dwudziestego czerwca w trakcie zajec na kursie jezyka niemieckiego

Gość hipcioooooooo
kleinemaus... jestes bardzo mily.pozdrawiam cie goraco;* i dziekuje z gory za pomoc

Gość kleinemaus...
musze napisac gdzie zgubialam o ktorej godzinie i jkaiego dnia, chcialam napisac ze zgubilam plecak o 14 dwudziestego czerwca w trakcie zajec na kursie jezyka niemieckiego ich habe mein ruksack am 20 juni um 14 uhr während des deutschunterrichts verloren noch was ?.-)))ich helf dir gern!

Gość kleinemaus...
ja jestem kobietka:-))) wiec jaki tam mily! mila hihi:-)) buzka

Gość hipcioooooooo
prepraszam;) bardzo dziekuje za pomoc. to chyba bedzie wszystko;) dziekuje goraco;*************

Gość kleinemaus...
nie ma za co! pozdrowienia i powodzenia w nauce jezyka!:-)) 3maj sie

Gość hipcioooooooo
jest za co;) dziekuje;) bylam w niemczech mily kraj i ludzie ale jezyk truudny jak dl amnie;)

Gość kleinemaus...
jezyk nie jest taki trudny,wydaje ci sie,wiesz,ja tez chodzilam w polsce do liceum i jak przyjechalam do niemiec to bylam zielona!.-( nie potrafilam wydusic z siebie jednego poprawnego zdania!porazka na maxa! ale nauczylam sie,rok operkowania ,teraz studia i jest ok! a polsce nie maja donrego systemu nauczania,moze jakies kursy sa ok,ale nauka w gumnazium czy LO to tragedia.( 3maj sie i ucz sie duzo sama,to baaaardzo duzo daje! papatki

Gość kleinemaus...
a ludzi nie sa wcale az tacy mili...niestety..zalezy gdzie bylas.bo tu w berlinie ludzie sa trache jak w PL czyli mili i wredni..nad renem jest super,chce po studiach sobie tam pracy szukac:-)) a gdzies bylas w De?

Gość hipcioooooooo
ja bylam w turyngii;) bylam zdziwiona zyczliwoscia tych ludzi,bylam akurat w takim malym miasteczku piekne widoki poprpstu wszystko super. drogi;) i te krajobrazy a najbardziej ludzie;) jak bylam jzu w wiekszym miescie to fakt inaczej ale takze sympatycznie.chetnie bym tam zamieszkala ale jezyk;)