Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jea

na jakie solarium chodzicie? 600 czy 800? Na ile min?

Polecane posty

Gość Jea

Poszłam 2 razy na 6min do solarium turbo-tzw 800ka i normalnie mam skórę jak burak, jakieś poparzeni eczy coś, na brzuchu mam aż spuchniętą skórę. Smaruję bal\samem, oliwką, co jescze mogę zrobić zeby to przybladło, przestało boleć i żeby ta opuchlizna zeszła?? Myślałam ze 6min w takim solarium to niedużo... 2 sesje i moje części ciała niektóre wyglądają fatalnie. Ból okropny i do tego ta opuchlizna... Słyszałam ze laski leżą po 15-20min w solarium...

Gość gwiazdeczka778
z twojego opisu wynika, ze masz skore blada nie przyzwyczajona do slonca, bo moim zdaniem niemozliwoscia jest zeby po 6 min. opalania takie skutki były....ja chodze na solarium kilka lat, latem 2 razy w tygodniu na 15 min, a zima czyli teraz raz na 2 tyg. na 12min, aby podtrzymac lekka opalenizne i powiem, ze tylko raz spalilam sie tak jak ty, tzn. poszlam sobie na solarium pierwszy raz wogole i posalam od razu na 25 min. wyobrazasz sobie? w nocy mialam temperature i pecherze z woda na calym ciele, wtedy zrozumiałam, ze bez lekarza sie nie obejdzie. Okazało sie, ze mam poparzenie i kupilam masc w aptece, ktora mi pomogla i bylo ok. ale to bylo dawno temu i dokladnie nie pamietam nazwy tej masci, ale idz do apteki i powiedz o tym i farmaceutka na pewno Ci cos doradzi, bo sam balsam chocby najlepszy Ci nie pomoze...