Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basulenka22

Jak Go zdobyc???

Polecane posty

Gość basulenka22

Witam. Bardzo podoba mi sie pewien chłopak. Pierwszy raz czuje ze to wlasnie to. Poznalismy sie przypadkiem, czulam ze mu sie bardzo spodobalam, chcial nr telefonu, po dluzszej rozmowie. Pozniej jeszcze spotkalismy sie kilka razy, zawsze z jego inicjatywy. Rozmawialismy ze soba godzinami. Czulam ze on rowniez cos do mnie poczul. Ostatnio jednak juz nie proponuje spotkan, pisze jedynie caly czas na gg. Tylko ze mi to nie wystarcza. czy ja powinnam zrobic pierwszy krok tym razem? Mam wrazenie ze oon nie chce za bardzo pokazac tego ze mu sie podobam, wywnioskowalam tak pare razy z naszych rozmow, ze jest typem czlowieka ktory nie chce tylko sam zabiegac o czyjes uczucia. Ja z kolei tez nie staram sie mu az tak bardzo okazac ze mi bardzo wpadl w oko, boje sie zeby go nie zrazic do sibie. Moze to wszystko jest chore. Co ja mam robic? Moze ktos cos doradzi??

Gość 23---on.....
To może tak z raz ty zrób pierwszy krok, tak niby chcecie równouprawnienia a zero działania ze swojej strony. Zagadywał raz , drugi, trzeci, piąty, Ty nic więc sobie powoli zaczyna odpuszczać, bo niby ileż można.

Gość no nie wytrzymam ...
powiedz, ze w kinie leci swietny film i chciałabyś go zobaczyć.. zapytaj, czy nie poszedłby z Tobą.;)

Gość basulenka22
Może i masz racje. Ale wlasnie nie wiem sama czego on chce. Ma strasznie trudny charakter. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Jakos glupio mi zaproponowac spotkanie.

Gość 23---on.....
No to nie proponuj. Tak za 20 lat zacznij.

Gość a miał ktos tak
zaproponuj spotkanie, film, skorzystaj z rady zamieszczonej wyżej, to fajny gotowiec :-) i wtedy bedziesz wiedziała wszystko, a właściewie to juz wiadomo... napisz jednak jak było

Gość hyhuhu
on niech dalej nie daje po sobie poznac ze mu sie podobasz, a ty nie dawaj muz zadnych sygnalow zeby go nie zrazic do siebie. tak bedzie najlepiej.

Gość 23....on....
No dokładnie. Mają po 22 lata czy ile a tak jakby mieli po 15, dziecinada lekka.

Gość basulenka22
ok. Moze macie racje. Tylko ze on jest jakis taki niedostepny dziwnie. i w zasadzie to mam mieszane odczucia. Wlasciwie mam wrazenie ze mu sie podobam, ale z drugiej strony, odczuwam jakby on nie chcial sie z nikim wiazac czy cos w tym stylu.