Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkt5666

CZY ZNACIE KOBIETE KTORA NIGDY NIE BRALA TABLETEK ANTY?BO JA NIE ZNAM!

Polecane posty

Gość kkt5666

Gość dererererer
lekko glupoawe pytanie... ja mam prawie 25 i nigdy nie bralam :o i nie bede sie truc ta chemią

Gość kkt5666
TO NIE UPRAWIASZ SEKSU PEWNO.

Ja nigdy nie brałam i nie będę brać. Jestem pielęgniarką i trochę wiem od znajomych lekarzy jakie wiążą się z tym powikłania przy stosowaniu długoterminowym... Szkoda gadać...

Gość kkt5666
KOTTA KLAMIESZ

Gość dererererer
nie mam jeszcze męża to nie uprawiam, proste :)

Gość kkt5666
MI KAZDY LEKARZ powiedzial ze wcale nie szkodza anty i to mit ze szkodza.

Gość dererererer
oczywiscie ze tak, kazda chemia wprowadzana do organizmu ejst szkodliwa. juz lespze gumki niz jakies tabletki, ja tak uwazam

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość mnie nie znasz i nie poznasz
ale zapewniam Cie, ze w zyciu -a mam lat 40 -nie wziełam ani jednej tabletki anty ;)

Gość aja aja
Nigdy tabsow brac nie bede. Znajoma w moim wieku od 2 lat w ciaze zajsc nie moze przez to, ze wczesniej brala. Mam 26 lat i meża. Seks co drugi dzień. Dzieci brak :)

Gość dererererer
hahaha ales ty glupia. gdyby oni mowili prawde o tym jak szkodzą leki to nikt by ich nie kupowal i koncerny farmaceutyczne by upadly :o o takich rzecach sie nie mowi ( chodzi o kase a nie o ludzkie zdrowie....), ale prawda jest taka ze kazdy chemiczny lek to trucizna. podbnie z jedzeniem, tyle w nim toksyn ze szok ale o tym sie nie mowi przeciez :)

Gość aril
mam 39 lat nigdy nie bralam tabletek anty. Mam jedno dziecko,lat 14

Gość zatkalo zwolenniczki tabletek
a pozniej lódują w topiku pod tytulem STARACZKI sraczki

Gość Olenka Malenka
Nigdy nie bralam. Mam 26 lat, w tym roku wychodze za maz. Dzieki jak na razie brak...

Gość dererererer
albo lekarstwo na raka, podobno juz od dawna odkryte, jakis żyd z ameryki odkryl i wielu ludzi uratowal jakos tak po drugiej wojnie chyba, jest o tym film w sieci ale nie pamietam tytulu, ale o tym tez sie nie mowi, bo wtedy nikt by lekow nie kupowal tylko leczyl sie wlasnie ta jego metodą, a co by wtedy bylo? koncerny by upadly, a tak to chociaz ludzie zyja w ciemnocie i mogą z nich kase ladnie wyciskac ;) to wiadomo od dawna, ze w medycynie juz od dawana nie chodzi o leczenie ludzi tylko o wyciaganie z nich jak najwiekszych pieniedzy. i dlatego nie mowi sie o szkodliwosci lekow, a tabletki anty niestety ale sa bardzo szkodliwe, kazda chemia jaka wprawadzasz do organizmu predzej czy pozniej sie obroci przeciw tobie, np. przyspieszony proces starzenia, nowotwory... poczekaj na starosc to sama sie przkonasz ;)

Gość 9okk
skoro w jedzeniu chemia to po co sie bac tabsów anty. juz w jedzeniu wiecej chemi macie idiotki

Gość estta
hej ja mam 27 lat mam meza od dwoch lat i nie bralam nigdy tabletek i nie biore i dzidziusia tez nie ma a jest wszystko ze mna w porzadku :)

kkt5666 - nie kłamię! Lekarz w życiu nie powie pacjentce, że hormonalne preparty antykoncepcyjne dają powikłania. To jest biznes na ogromną skalę. Ulepszanie tabletek polega jedynie na zmniejszaniu dawki hormonu. Ale nic nie zmieni faktu ingerowania w naturalną fizjologię zdrowego organizmu, który sam wszystko sobie reguluje i łamaniu podstawowej zasady w medycynie, która brzmi PRIMUM NON NOCERE (przede wszystkim nie szkodzić)!!!

Gość nininka
ja brałam prze kilka miesięcy, odstawiłam w styczniu/lutym 2006, do dziś zmagam się z konsekwencjami :-O

Gość 9okk
kotta ale pieprzysz :) moj lekarz znajomy jest i chce dla mnie dobrze i powiedzial ze najnowsze anty nie szkodzą stare szkodzily kiedys ale nie teraz nowej generacji .

Syntetyczne hormony przyjmowane długoterminowo dają zwykle powikłania w obrębie: układu sercowo naczyniowego, są przyczyną niektórych nowotworów, chorób wątroby oraz bezpłodności.

9okk - Twój znajomy lekarz ma chyba dobrą bajerę...

Gość 9okk
kotta sama piszesz ze zazywane dlugo a jak ja buiore dopiero 3 miesiac to nic mi nie bedzie

Gość nininka
mi się zrobiły żylaki i trądzik hormonalny :-O

Gość tak znam moja mama
i wiele kobiet z jej pokolenia

Gość Joanna Beszrtajn
jest taka jedna . . dziewica orleanska sie zwie ;]