Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpaczliwie

zmarła babcia w snach

Polecane posty

Gość rozpaczliwie

4 razy śniła moja babcia. Która zmarła w dniu w którym poznałam Jego. Nic między nami nie było i sprawa wydaje się beznadziejna, bo nie wiem czy On czuje toco ja do Niego. Ale Babcia w tych snach ciągle mi mówi, że mam na Niego czekać... a najczęściej jest tak, że ja w tych snach związałam się z kimś, a Ona wtedy taka albo smutna i zapłakana albo zła mówi, że przecież miałaś czekać... czekaj... no i czekam... bo chyba Ona by mnie nie oszukała... a może to tylko moja podświadomość i chęć, żeby tak było naprawdę? Czy ktoś miał coś takiego, zna się na tym, czy tak może być naprawdę, że Ona śni mi się zawsze, kiedy tracę nadzieję, a nie powinnam, bo kiedyś się ułoży, tak jak tego chce, czy to tylko moja wyobraźnia?

Gość Zmarli z naszych rodzin
jak pzrychodzą w śnie tzn proszą o modlitwę duszyczki tam po drugiej stronie rzeki same Sobie pomóc nie mogą ale my żyjący możemy modląc sie za nich wypraszamy dla nich zbawienie a w zamian za to mozemy prosić te dusze o wstawiennictwo w naszych problemach przed Boga tronem Tak więc módl sie codziennie za swoja babcie ona przyszła do Ciebie po modlitwę i z przestrogą:))) Pomódl sie za nia

Gość rozpaczliwie
modlę się za Nią codziennie. Obojętnie, czy mi się przyśni czy nie. Ale choć wiem, że się tego nie dowiem, póki sprawa się sama nie wyjaśni, ale chciałabym wiedzieć, czy to, że do mnie przychodzi, i mówi takie bardzo pasujące rzeczy do mojej sytuacji, takie bardzo krzepiace, dające nadzieję, ale bez szczegółów, że dostanę wiadomość od Niego, tylko, że jak mi raz to powiedziała izaczęła, że dostanę ją, i chciała powiedzieć kiedy i sen się skończył. I ciągle to, że mam nie tracić nadziei- tylko czekać... Te słowa tak brzmiące mi ciągle w uszach..

Gość Pani M.M.
senniki mówią, że powinno się słuchać rad zmarłych, przekazywanych nam w snach. Na pewno modlitwa o natchnienie do podjęcia właściwej decyzji życiowej nie zaszkodzi, no i czujność (otwartość) na te rady...

Gość Zmarli nas napominaja
daja wsazówki szczególnie wtedy jak za zycia byli nam blisccy jak znali nasze zycie , ja bym sie nie niecierpliwiła ta wiadomość nadejdzie ale wtedy dgy Ty juz przestaniesz ja wyczekiwac w najmniej oczekiwanym momencie:))) Daj na luz :)))

Gość rozpaczliwie
Ona wie i daje mi nadzieję, że to czekanie nie jest bez sensu.?? Raz śniło mi się, gdy już byłam razem z Nim, że Ona zrobiła już wszystko, jest wszystko tak, jak powinno być i Ona teraz już nie może iść ze mną. Teraz to On jest ze mną i będzie się mną opiekował. Ona już nic nie może i musi iść tam, gdzie Jej miejsce.

Gość mam marzenie
przecież babcia by Cię nie oszukała-jak mówi czekaj to znaczy, że trzeba czekać a marzenie się spełni.

Gość upupuup
upupupupup