Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa ważna ustawa pisu

Projekt PiS 3 maja każdy będzie musiał wywiesić flagę

Polecane posty

Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywiesić flagę PiS złożył w Sejmie projekt ustawy, zgodnie z którą osoby prywatne będą miały obowiązek wywieszania flagi w dni świąt narodowych - podaje TVP Info. - Nasza ustawa ma charakter wychowawczy - wyjaśnia poseł PiS Arkadiusz Czartoryski. Prawo i Sprawiedliwość chce, by flagi wisiały na wszystkich budynkach: domach jedno- i wielorodzinnych oraz na siedzibach firm. Obecnie obowiązek wywieszania flagi mają jedynie instytucje państwowe. - Nowe przepisy mają pomóc w zachowaniu naszej narodowej tożsamości. Jesteśmy w Unii, do naszego życia przenika coraz więcej symboli europejskich. Być może już wkrótce nie będziemy mieli złotego, zniknęły szlabany na przejściach granicznych. Musimy dbać o flagę - mówi w rozmowie z TVP Info Czartoryski. Poseł dodaje, że "kar za brak flagi nie będzie". - To byłby absurd - wyjaśnia. ROTFL & :classic_cool:

Gość teoretycznie jest taka
przecież jest tak już od kilku lat. Wywieszają przed 1 maja a zdejmują 4

szybko policzymy mieszkań z 10 mln flaga 30 zł, uchwyt do flagi 15 zł, kołki śrubki wiertło 5 zł razem 50 zł 50 zł x 10 mln = 500 mln zł tak wasz pis szanuje pieniądze w czasach kryzysu, za tę kasę można wyżywić pewnie wszystkie głodne dzieci i dorosłych w całej polsce no i pogratulowć nowoczesnego rozumienia patriotyzmu ta partia mam nadzieję za parę lat będzie marginesem jak lpr (głównie przez alergię prezia :classic_cool: )

myrek ty popierasz pis, wywieś sobie dwie :P

szybko policzymy mieszkań z 10 mln } A ja zrozumiałem że chodzi o budynki a nie o mieszkania. myrek ty popierasz pis, wywieś sobie dwie } Nic takiego nigdy nie napisałem.

mieszkam w domku, nie w bloku i tak zawsze wywieszam...dziwne , bo wiele narodów jest dumnych ze swojej flagi, i na swieta narodowe wywiesza, tylko Polacy chyba maja z tym problem :o

Gość myrevin jest kryptopisowcem
Niby twierdzi, że nie darzy żadnej partii sympatią, ale ma iście pisowską mentalność.

Gość a ja będę pieszczochą i
niech mnie PiS cmoknie w dupę. Musi to na Rusi , a w Polsce jak kto chce:P

Gość dsa
Skoro będzie obowiązek a jednocześnie nie będzie kar za brak jego przestrzegania, to jaki sens jest we wprowadzaniu takiego przepisu? Pomysł na poziomie wzrostu braci K.

"domach jedno- i wielorodzinnych " myr czytaj ze zrozumieniem do: jakis idiota z PO spamuje a czy gdzieś jest wyrażone oburzenie, że ktośś będzie karany? został przytocxzony fakt i tyle

Gość już widzę te wieżowce
i mrówkowce a pod co drugim oknem trzepocząca biało - czerwona :D

Gość nooo...fajnie
ale jak mam firmę w domu to będe musiała wywiesić dwie flagi?:p

Niby twierdzi, że nie darzy żadnej partii sympatią, } Tego też nigdy nie napisałem.

Gość to jak z tobą jest myrevinie
UPR? No nie bądź taki enigmatyczny.